Özah Elektrik

  • Elektrik Elektronik
  • İSTANBUL

Hakkımızda



Su birinci derecede kıymetli ve yaşam için vazgeçilmez bir kaynaktır ve günümüzde 21. yüzyılın Yükselen Değeri olarak kabul edilmektedir. Bu sebepten dolayı, firmamız suyun ve su kaynaklarının, doğal bir zenginlik olarak gelecek nesiller için korunması ve güvenceye alınmasının gerektiğinin bilinci içindedir.

günümüzün en önemli problemlerinden biri haline gelen çevre kirliliği konusu ile ilgili çözümler üretmek ve bunları gerçekleştirmek amacı ile kurulan ÖZAH ELEKTRİK İNŞ.TAAH.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. , çevre teknolojisinin bütün uygulama alanlarında, ağırlıklı olarak da evsel ve endüstriyel atık su ve su arıtımı alanlarında faaliyet göstermektedir. Firmamızın sanayi sektöründeki faaliyet alanlarını tekstil, deri, gıda, yağ,alış-veriş merkezleri,kültür merkezi,hastane,otel,akıllı sistemli çok katlı plazalar,villalar,konut, ve kağıt gibi çeşitli endüstriler kapsamaktadır. Tüm arıtma sistemleri bu farklı sanayi kollarındaki kuruluşların, farklı ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde dizayn edilmektedir.

Yerli ve yabancı teknolojileri kullanarak yerli müteahhitlik hizmeti sunan firmamızın, taahhüt ettiği anahtar teslimi Arıtma Tesislerinin çoğu çalışır durumda teslim edilmiş olup, bir kısmı inşaat, bir kısmı montaj ve bir kısmı da işletmeye alma aşamasındadır. Anahtar teslimini üstlendiğimiz tüm bu Tesislerde projelendirme, inşaat, ekipman temini/imali, montaj ve işletmeye alma işleri genç,dinamik ve konusunda uzman mühendis kadromuzca kalitemizden ödün vermeden layığı ile yapılmaktadır.

Resmi makamlarla olan her türlü ilişki, yazışma vs. konular da (ruhsat alma, proje onayı, gümrük izinleri, teşvik başvuruları vb.) firmamızın verdiği hizmetler dahilindedir.

Şirketimiz bünyesinde proses tasarımı, mühendislik ve uygulama konularında nitelikli ve profesyonel anlamda deneyimli çalışanlar yer almaktadır. Özellikle endüstriyel atık sular, mühendislerimizce laboratuar ortamında analiz edilmekte ve yapılan arıtılabilirlik deneyleriyle atık suyun arıtımı için en uygun çözümler sunulmaktadır. Öngörülen sistemler işletme güvenirliliğinin maksimizasyonunun sağlanması açısından pilot ölçekte denendikten sonra teklif haline getirilmektedir.

Bugün,ÖZAH ELEKTRİK İNŞ.TAAH.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. tüm uzman çalışanları ile su ve atık su arıtımı ile ilgili komple anahtar teslimi projeleri, profesyonel anlamda üstlenebilen ve teslim edebilen az sayıdaki kuruluşlardan biridir. Komple anahtar teslimi uygulama ve sistemlerinin proje mühendisliği imalat/ montaj ve işletmeye alınma faaliyetleri firmamız tarafından sağlanmaktadır.

İletişim

Yetkili Öztürk KOÇ
GSM 0555 985 81 82 - 0555 985 81 84
Telefon 0212 552 63 07
Faks 0212 552 63 09
Email info@ozahelektrik.com.tr
Resmi Web Sitesi www.ozah.com.tr
Adres ŞiRİNEVLER MAH. MERİÇ SOK.KAT:2
BÜRO:127 NO:1 BAHÇELİEVLER
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri