Volfun Makina

  • Makine
  • BURSA

Hakkımızda

Volfun Makina, 1997 yılında kurulmuş olan Volfun İnşaat Ltd. Şti.'nin yeni girişimidir. Volfun İnşaat, uzun yıllar inşaat sektöründe başarıyla faaliyet göstermiş ve bu süre içinde Bursa'nın çeşitli bölgelerinde fabrika, özel konut inşaatları yapmıştır. Ayrıca, madencilik sektöründe de çalışmaları bulunmakta olup, mermer ticaretinde adını duyurmuştur. 2006'ya gelindiğinde, şirket faaliyet alanlarını genişletip makina ticaretine yönelme kararı almıştır. Volfun Makina, bu amaçla 2008 yılında kurulmuştur.

Volfun İnşaat'ın alanındaki tecrübe ve birikimlerini arkasına alan şirket, sektöre hızlı bir giriş yapmıştır. Mitsubishi Güç Sistemleri, Weber İnşaat Makinaları ve Euro Energy Jeneratör gibi güçlü kuruluşlarla iş ortaklığı kurup, bu şirketlerin Bursa ana bayiiliklerini almıştır. Şirket, faaliyet alanlarını jeneratörler, inşaat makinaları ve tarım makinaları olarak belirlemiştir.

Jeneratörler
Şirketin jeneratör grubunda 1 kVA ile 2290 kVA aralığında güce sahip, benzinli ve dizel motorlu jeneratörler bulunmaktadır. Marka seçenekleri arasında da Mitsubishi Güç Sistemleri ve Euro Energy vardır. Euro Energy grubu jeneratörlerde farklı motor ve alternatör seçenekleri bir araya getirilmiştir. Dayanıklılığı, güvenilirliği ve uzun ömrüyle Mitsubishi Güç Sistemleri jeneratörleri, sektörün önde gelen devidir.

İnşaat Makinaları
Volfun Makina, inşaat sektöründeki geniş tecrübesiyle, bu alandaki makina ihtiyacına profesyonel çözümler sunmaktadır. İş ortakları arasında Weber, Mitsubishi gibi markalar bulunmaktadır. Bu kuruluşların alanları dışındaki gereksinimlerde de, kaliteden ödün vermeyen farklı şirketlerle çözüm ortaklığı yapmaktadır.

Tarım Makinaları
Türkiye'de tarımda çiftçimize büyük iş düşmektedir. Volfun Makina, bu yükü azaltacak çeşitli makinalar sunmaktadır. Bu makinalar maliyeti düşürüp, zamandan ve iş gücünden tasarruf sağlamaktadır. Makinalarımızın tamamı Japonya veya İtalya'da üretilmektedir. Firmamız prensipleri gereği, Çin üretimi malların ticaretinden özellikle kaçınmaktadır. Makinalarımızı çiftçimize ilk elden, uygun fiyatla sunup, gerektiğinde kredi başvurularında da yardımcı olmaktayız

İletişim

Yetkili Volkan DALGIÇ
GSM 0 533 342 67 27
Telefon 0(224) 342 67 27
Faks 0(224) 342 67 60
Email iletisim@volfun.com.tr
Resmi Web Sitesi www.volfun.com.tr
Adres Yiğitler Mah. Otosansit Sanayi Cad. No: 42 Yıldırım
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri