Su-San Sondaj

  • Sondaj
  • İZMİR

Hakkımızda

SU-SAN Sondaj, kendi makine ve ekipmanlarıyla sondaj yapan,uzmanlık konusu su sondajı olan bir firmadır.
SU-SAN Sondaj, her ne olursa olsun kar elde etme amacında olan bir firma değildir. Birinci amaç müşteri tatmin ve memnuniyeti, ikinci amaç şirket karıdır. İki amacın birlikte elde edilemediği durumlarda önceliği müşterisi lehinde kullanmaktadır.

SU-SAN Sondaj ekibi , yüzlerce müşterisine mükemmel olarak su sondajı hizmeti vermiş, bu iş ilişkileri daha sonra dostluk ilişkilerine dönüşmüş ve devam etmektedir.

SU-SAN Sondaj, sondaj sektöründe uygulanan çap ve metodları aynı fiyat ekonomisini koruyarak sürekli daha iyiye götürmekte ve derin kuyu su sondajlarında sektördeki standartları belirlemektedir.

SU-SAN Sondaj ekibi, havalı sondaj teknolojisini Türkiye’de ilk olarak uygulayan birkaç firmadan biri olmakla beraber, aynı zamanda çamurlu ( mud-slurry ) sondaj konusunda da uzmandır.

SU-SAN Sondaj, taahhüt ettiği kuyu projeleri ile uygulayıp, teslim ettiği kuyu projelerinin tamamıyla birbirine uygun olmasından asla taviz vermez.Hiçbir zaman yeraltında yapılan çalışmanın müşteri tarafından görülmemesi veya anlaşılamamasından faydalanarak daha küçük çaplı, borulanmamış veya eksik bir iş teslim etme yoluna sapmamıştır.

İletişim

Yetkili Mehmet TÜRKÖVER
GSM
Telefon 0 232 421 73 75
Faks 0 232 421 73 75
Email su-sansondaj@ttmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres Mimar Sinan Mah. 1404 Sokak KAHRAMANLAR
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri