Atalay Sondaj

  • Sondaj
  • ANTALYA

Hakkımızda

Atalay sondaj 1991 yılında Ali ATALAY tarafından kurulmuş olup su sondajı çalışmaları gerçekleştirmiştir.

1994 yılından beri firma Ürgüblü Atalay ve Ali Atalay ortaklı Limited şirket olarak Antalya ilinde su sondaj çalışmaları dalgıç pompa satışı ve servisi ile birlikte her türlü jeolojik hizmetler ( zemin etüd, jeolojik etüd v.b) sunmaktayken 2009 yılında faaliyet alanına YATAY YÖNSEL SONDAJ sistemini de ilave etmiştir.



ATALAY SONDAJ TİC.SAN.LTD ŞTİ sahip olduğu tecrübesini güncel teknolojik gelişmelerle birleştirip kaliteli ve sürdürülebilir hizmet vermeyi ilke edinmiş genç ve dinamik bir yapıya sahiptir..



İşverenlere ve yüklenici firmalara Altyapı sektörünün geniş bir yelpaze sunmasına karşın başarının yerelleşme ile pekişeceğine inanan firmamız bütün yoğunluğunu kazısız geçiş teknolojileri üzerinde toplamıştır. Bu sayede var olan potansiyelimizi kazısız geçişin olduğu her noktaya yayabilmekte, hızla kendini yenileyen sektörü her an takip edebilmekteyiz. Yönetimimiz dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmekte, bu yenilikleri kendi donanım ve sistemlerimize uyarlamaktadır.



Yatay sondaj sistemi ile yeni hatlar daha kolay yapılabilmekte ve hatta var olan eski hatlar da zahmetsizce yenilenebilmektedir.

Yatay sondaj teknolojisi ile kazı yapmadan otoyolların, nehirlerin, tren yollarının altından hızlı bir şekilde boru hattı ile geçilebilmektedir. Yatay Sondaj son derece çevreci bir sistem olup çevreye zarar vermez. İçme suyu, Elektrik kablosu, Fiber Optik kablo ve diğer hat çekilmesi gereken işlerinizde açık kazının mümkün olmadığı yada maliyetli olduğu projelerde Yatay Sondaj en uygun ve ekonomik bir uygulama metodudur.



İletişim

Yetkili Ürgüplü ATALAY
GSM
Telefon 0 242 339 62 02
Faks 0 242 339 12 90
Email
Resmi Web Sitesi www.atalaysondaj.com.tr
Adres Göksu Mah.Suphi Türel Cad. No:94
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri