Yıldırım Elektrik Makina İmalat San Ve Tic.ltd.şti.

  • Makine
  • MERSİN

Hakkımızda

YILDIRIM ELEKTRİK MAKİNA, otomasyon sistemleri, elektrik taahhüt, enerji tasarruf çözümleri, ya da endüstriyel makineler gibi farklı alanlarda üretici ya da uygulayıcı gereksinimlere yönelik çözümler üretmeyi amaçlayan; yılların tecrübe birikimi ve takım bilincinin adı...

YILDIRIM ELEKTRİK MAKİNA, satış sonrasında da müşterilerin istek ve önerilerine yönelik hizmetler sağlayarak, sürekli işbirliği tesis etmeyi amaçlamaktadır.

Mersin ve komşu illerde çesitli binaların kapsamlı otomasyon uygulamalarını basarıyla gerçeklestirdik. Uygulamalarımıza diger sistemleride katarak adım adım ilerledik. Müşterilerimize doğru çözümü sunabilme konusunda kendimizi sürekli geliştirdik. Gereken noktalarda konusunda uzman partner firmalar ile işbirliği yaparak müşterimize yine tek elden doğru çözümü götürmeyi başardık.

Uygulamalarımızın ana konusunu enerji oluşturmaktadır. Dünyada ve ülkemizde sınırlı enerjinin en verimli şekilde kullanılabilmesi konusunda hizmetler vermiş ve vermeye devam eden EMSA jeneratörlerinin Mersin yetkili bayii ve yetkili servis hizmetlerinide devam ettirmekteyiz.

FAALİYET ALANLARIMIZDAN BAZILARI:

Alimar Makina Yetkili Servisi
Güç Kaynakları İmalatı
Stop Bobini İmalatı
Jeneratör İmalatı,Bakım,Onarım,Montajı
Otomasyon Sistemleri Yapımı ve Kurulumu
Elektronik Beyin Kartları Yapımı
Motor Bobinaj ve Pompa İmalatı
Trafo ve Kontrol Panoları İmalatı
Şalt Malzeme ve Bobinaj Malzemesi Satışı
Özel Cihazlarla Partoner Ölçümü

Hizmetlerinide Mersin de 40 yılı aşkın bir süredir kaliteden ödün vermeden müşteri memnuniyeti esas alınarak devam ettirmiş bulunuyoruz.

Tüm resmi kurum ve kuruluşlarında motor ve jeneratör teknik servis hizmetlerini YILDIRIM ELEKTRİK kalitesi farkıyla gerçekleştirmekteyiz.




İletişim

Yetkili Aydın YILDIRIM
GSM 0 532 647 09 35
Telefon 0 324 235 79 21
Faks 0 324 234 31 56
Email
Resmi Web Sitesi
Adres Sanayi Sitesi B50 Blok No:22
Şehir MERSİN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri