İzel Elektrik

  • Makine
  • BALIKESİR

Hakkımızda

1984 yılında Yönetim Kurulu Başkanımız Ekrem İZCİ tarafından kurulan İZEL ELEKTRİK başlangıçta Besleme Trafoları, Kaynak Makineleri ve Regülatör imalatı yapmakta iken A.G. Taahhüt İşleri ve Elektrik Malzemeleri Ticareti ile faaliyet göstermektedir. 1990 yılında Kollektif Şirket yapılanması ile daha önce hazırlıklarını tamamladığı Su grubu, Isı grubu, O.G. Taahhüt işleri yanı sıra Elektrik Malzeme ve Makineleri toptan ve perakende ticareti faaliyetlerini arttırmış ve bölgede daha etkin hizmet vermeye devam etmiştir. Bu konulardaki önemli ve konusunda uzman markaların bayiliklerini üstlenmiştir.

1998 yılında yeniden yapılanarak İZEL ELEKTRİK SAN.TİC. TAAH. Ve YATIRIM A.Ş. adını alan şirketimiz bugün merkezde 7 (Yedi) katlı İş Merkezi, Sanayi bölgesinde 1000 m² kapalı 600 m² açık depo ve mağazası ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Yeni yapılanması ile yatırım konularına önem vermeyi hedefleyen Şirketimiz İZSAN LTD.ŞTİ. ile Taahhüt işlerini daha profesyonelce yapmaya, EMİ Plastik Sanayi Ltd. Şti. ile Elektrik Malzemeleri imalatına yönelmiştir.
Temel hedeflerimiz arasında iştigal konumuzda daha yoğun bir imalata için çalışmalarımız devam etmektedir.
Müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışı tüm çalışmalarında ilke edinen İZEL Elektrik Sanayi A.Ş. , çağdaş hizmet prensipleri içerisinde çalışmalarını sürdürmektedir

KALİTE POLİTİKAMIZ
Modern işletmecilik idealimizdir. Güven sağlamak ve güvenirlik ile pazar taleplerinin karşılanması amacıyla kaliteye özel önem vermekteyiz. Daha az geri dönüş ve daha fazla güvenilir ürün sağlayan kalite; üretim, ekonomi ve verimlilikte önemli bir faktördür. Kalite tüm ürünlerimiz için temel şarttır. Kalite olmaksızın satış ve karımızı artıramayız. Kalite kuruluşumuzun tüm seviyelerinde çalışan hepimizin çabalarının sonucudur. Kalite ürün ve hizmetlerimiz için kılavuzdur. Pazarda rekabet edebilmemiz için kalite gerekli şarttır.

VİZYONUMUZ
Kendi iş alanımızda Güney Marmara Bölgesi’ nin en büyük ve güçlü kuruluşu olmak.

MİSYONUMUZ
Hedef ve stratejiler doğrultusunda, müşterilerin gereksinimlerini aşarak karşılayan, kolay satın alınabilir, güvenilir ürünler sunmak, satış sonrası hizmetler vererek müşterilerin uzun vadeli bağlılığını ve çalışanların memnuniyetini sağlamak, tüm kaynakları etkin biçimde kullanmak, hedef pazarlarda sürekli gelişmek ve büyümektir.

ÜRÜNLERİMİZ

BÖLGE BAYİLİK VE BAYİLİKLERİMİZ

• Watt T.E.E. Elektrik Motorları Bölge Baş Bayii

• Gamak Elektrik Motorları Bayii

• Kavi-Emsan (Bemka) Emaye Bobin Teli Bölge Baş Bayii

• Yılmaz Redüktör

• Schneider Elektrik Bayii

• Siemens – Kalepower – General Elektrik – Phılıps Bölge Bayii

• Standart – Alembertola Su Pompaları Bölge Bayii

• Pedrollo Su Pompaları Bölge Bayii

• Alarko Carrıer Bayii

• AG – YG Trafo Şalt Kompanzasyon ve Aydınlatma Malz.

• AG – YG Plan Proje Taahhüt

BAYİSİ OLDUĞUMUZ MARKALAR

Watt T.E.E. Elektrik Motorları, Gamak Elektrik Motorları, Standart Pompa, Volt Elektrik Motorları, Alarko Carrıer, Pedrollo Su Pompaları, Alembertola Su Pompaları,Etna-Süpermatik, Yılmaz Redüktör, Entes, Klemsan, Emko, Köhler, Esem, Sıemens, Öznur Kablo, İletişim kablo, Telteks, General Elektrik, Phılıps, Yıldız, Pelsan,

ÜRÜNLERİNİ PAZARLADIĞIMIZ BAZI MARKALAR

MERLINGERIN, TELEMECANİQUE, ENDA, OSRAM, VİKO, VARTA, FLUKE, TES,LUTRON, OMRON, MOELLER, AOUTOMICS, İFM, BALLUF. V.S.












İletişim

Yetkili Ekrem İZCİ
GSM
Telefon 0266 249 47 00
Faks 0266 249 42 88
Email izel@izel.com.tr
Resmi Web Sitesi www.izel.com.tr
Adres Atalar cadesi Çankaya Sokak No:1
Şehir BALIKESİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri