Turkey - Vending

  • Satış Otomatları
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Vendi Otomat Makineleri 2005 yılında dünyanın en önemli sektörlerinden biri olan bozuk para ile çalışan otomat makineleri sektörüne Vending-Turkey marka ile giriş yapmıştır.

Vending-Turkey dünyada en yaygın ve popular olan Çocuklar için tasarlanmış oyuncak makineleri ile sektöre giriş yapmıştır. Avrupanın en iyi ve en fazla makine üretimini gerçekleştiren Luca SRL firmasının Türkiye Genel Distrübütörlüğünü aldı.

Yine Avrupa pazarında çocuk oyuncak otomatları grubunda iddalı bir marayı , Ofmecc firmasının ürünlerini Genel Distrübütör olarak Türkiye pazarı sürdü.

Dünyanın en ünlü oyuncak karekterlerinin Avrupa ve Amerika genelinde isim hakkına sahip olan TOMY firmasının Türkiye Genel Distrübütörlüğünü aldı. Aynı zamanda TOMY firmasına ait olan yine iddalı bir çocuk oyuncak otomatı olan GAGHA otomat makinelerini Türk çocukları ile buluşturdu.

Kendi adını verdiği VENDİ CAPSULES markası ile otomat makineleri içinde kullanılmakta olan kapsül oyuncak ile ilgili bir yenilik yaparak ŞAPKALI AYAKLI , KUMBARA olan kapsülün isim hakkını alarak piyasa sürdü ve Türkiye oyuncak otomatı piyasasında satılan kapsülün % 42 si VENDİ CAPSULES dir.

Otomat makineleri sektöründe yeniliklere imza atan Vendi Otomat Makineleri, bozuk para ile çalışan boy, kilo, kütle yağ endeksi, tansiyon, nabız dahi ölçen , smart kart ile çalışma özelliğine sahip Avrupanın en çok satan Vücut Terazi cihazi MIXTA nın Türkiye Genel Distrübütörlüğünü aldı.

MIXTA Türkiye Genelinde 300 den fazla noktada, Eczane, Hastane, Alışverişmerkezi, Dinlenme Tesisinde faaliyet göstermektedir.

Avrupabirliği uyum yasa tasarıları arasında bulunan ve ülkemizde hala gerekli ilginin gösterilmediği Kadın Hijyenik Pedi ile ilgili olarak Procter & Gamble firmasının markası olan ve % 67 Pazar payına sahip ORKİD firması ile anlaşma yaparak , ORKİDMATİK markasıyla tasarlanan elektirik ile çalışan ilk kadın pedi veren makineyi Türk kadınları ile buluşturdu. Şuanda 300 adet sınırlı noktada , fakat AB uyum yasaları gereği umuma açık her yerde olması gereken bu otomat makinelerini de Türkiye de ilk olarak yapmaktan gurur duymaktayız.

Vendi Otomat Makineleri 3 yıl içinde 4000 adet otomat makinesi satmış ve hali hazırda kendisinin işlettiği 700 lokasyon ve 1000 den fazla otomat makinesi bulunmaktadır. Firmamızdan makine alan müşterilerimiz, bize inanmış, para kazanmış ve hala kazanmakta olan yaptığı işten mutlu olan bayii ve müşterilerimizdir. Bizim sloganımız gibi ‘’PARA KAZANMANIN ŞİFRESİ ÇÖZÜLDÜ’’ onlarda para kazanmanın şifresini çözdüler.

Vendi Otomat makineleri şuanda ; sektörde en prestij li müşterilere hizmet vermektedir. Firmamıza ait olan referanslarımız uzun uğraş, zaman, emek, sermaye ve tabiki en önemlisi GÜVEN duygusu ile oluşmuştur. Bize güvenen tüm toptan, bayii ve kurumsal müşterilerimize teşekkür eder, her zaman olduğu gibi yine en iyi, en ucuz, en kaliteli, en güvenilir firma, gibi ‘’ EN ‘ lerin firması olmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla

İletişim

Yetkili Hakan ERORBAY
GSM 0532 316 56 43
Telefon 0216 641 99 88
Faks 0216 641 99 88
Email
Resmi Web Sitesi www.vending-turkey.com
Adres M.Sinan Mah. Bosna Cad. No : 5 / 4 Çekmeköy – Ümraniye
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri