Kavuncu Pansiyon

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • NEVŞEHİR

Hakkımızda

Avanos merkezinde yer alan pansiyonumuz otantik bahçeli ve teraslı bir Türk evinden restore edilmiştir. Çarsı merkezine, PTT ve bankalara 100 m mesafededir. Park alanı mevcuttur. Pansiyonumuz toplam 12 oda 25 yataktan ibarettir. Kaloriferli olan odalarımızda 24 saat sıcak su mevcut olup her odada duş ve tuvalet mevcuttur. Odalarda televizyon mevcuttur ve yataklarımız rahat ve konforludur.

Pansiyonumuzun yeşil ve büyük bir bahçesi vardır , güllerle donatılmıştır. Orta yerde bir kamelyası vardır ve açık büfe kahvaltı sunulmaktadır. Kapalı kahvaltı salonumuz mevcuttur. Aksamları Türk yemeği imkanımız mevcuttur. Avanos’un evde yapılmış meşhur kurma şarabı ikramımızdır. Haftada 1 gün yapılan animasyon gösterisi veya Türk müziği sunumuna tüm konuklarımız davetlidir.

Kendi eviniz gibi rahat edeceğiniz bir ortam sağlanır, mutfağımızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz, çamaşır makinesi ve ütü yapmak için ortam sağlanmıştır. ADSL hattımız mevcut olup internet bağlantısı sağlanır.

Pansiyonumuzun büyük bir terası mevcut olup güzel halılar, yer minderleri ve yastıklarla döşenmiştir. Ferah bir ortamda refah içinde dinlenirken bir yandan da Zelve vadisini ve Kızılırmak nehrini oturduğunuz yerden görebilirsiniz. Siz müşterilerimize bölgemizi gezebileceğiniz kolaylıklar ve programlar sunmaktayız;


1. Dolmuşla gezinti imkanı
2. Komple Kapadokya bölge turları
3. Mobilet ve motosikletle gezinti imkanı
4. Atlarla Kapadokya gezinti turları
5. Çanak yapımını izleme ve öğrenme imkanı
6. Balonla bölge gezisi
7. Akşamları Türk gecesi imkanı
8. Semah gösterisi izleme ve Saruhan’ı gezme imkanı


Not: Pansiyonumuz 12 ay 24 saat açıktır. Kışın da güzel bir ortamda konaklayarak bölgeyi gezmek için tasarlanmış programlarımıza katılabilirsiniz.

İletişim

Yetkili Bahtiyar İLLEEZ
GSM 0532 317 60 83
Telefon 0384 511 42 44
Faks 0384 511 40 33
Email bilgi@kavuncupansiyon.com
Resmi Web Sitesi www.kavuncupansiyon.com
Adres
Yukarı Mah. Atatürk Cad.
Kız Meslek Lisesi ve PTT yanı No: 14 Kapadokya Avanos
Şehir NEVŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri