Sekamsan Kağıtçılık

  • Ambalaj
  • BURSA

Hakkımızda

SEKAMSAN selüloz, kağıt ve matbaa malzemelerinden aldığı ismiyle, Bursa ilinde kurulu bir baskılı baskısız kağıt imalatı ve satışı firmasıdır. Firmanın içinde bulunduğu sektör ana hammadde olan selülozdan üretilen ürünler ile kağıt dışı hammaddelerden üretilen kırtasiye ve matbaa kimyasallarını içermektedir.


Sektörün belirgin özellikleri arasında ilk sırada selüloz üretiminin büyük sanayiler tarafından yapılması, ortaya çıkan ürünlerin daha küçük ölçekli işletmeler tarafından işlenerek kullanıcılara sunulması gelmektedir. Bu özellik nedeniyle ülkemizde de selüloz ve ham rulo kağıt üreten firmalar büyük ölçeklere sahiptirler.

Selüloz üretiminden sonra rulo kağıt ve karton ürünleri grubunda ülkemizde ana sanayi firmaları bulunmaktadır. Sekamsan rulo kağıdı ana sanayi firmalarından alarak ebatlama ve baskı işlemleri ile piyasaya sunmaktadır. Kağıt ve karton ürünler imalatı faaliyet grubunda yaptığı işlemler açısından Sekamsan Bursa ilinde piyasanın yarısına hakim bir kağıt ürünleri işletmesidir.

İletişim

Yetkili Cemal ERDOĞAN
GSM
Telefon 0224 372 72 00
Faks 0224 372 72 08
Email cerdogan@sekamsan.com.tr
Resmi Web Sitesi www.sekamsan.com.tr
Adres Ankara Yolu 12.KM Kestel
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri