Öykü İç Mimarlık - Dekorasyon

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Mobiyadan aksesuara tek tek elde hazırlanan kişiye özel tasarımlarla birbirinden şık evlere ve ofislere imza atan bir tasarım atölyesi ÖYKÜ ...



Güzel bir öykümüz var,

1999 yılında Trabzon 'da başlayan ÖYKÜ 'müz 2005 yılından beri İstanbul şubemizin eklenmesiyle çalışmalarına iki şehirde yoğun olarak devam etmektedir. Genişleyen kadrosu,her geçen gün renklenen müşteri portföyü ve değişmez butik hizmet anlayışı ile 10.yaşını kutlamaya hazırlanan ÖYKÜ son dönem çalışmalarından bir kaçını bu çok özel sayfasında sergilemektedir.

Çalışma Alanlarımız

İsteğe bağlı hizmet seçeneklerinin sergilendiği çalışmamızda; 3d çizimler, her kalemiyle inşaat ve takibi, iç mekan tasarımı, dekorasyon, mobilya tasarımı, özel imalat atölyeleri ve takipleri ve şartsız müşteri memnuniyeti yer almaktadır.

İş Modelimiz

Çalışma bütçeleri tamamen müşterinin imkanları doğrultusunda oluşturulup,yönlendirmeler bu bütçelere uygun yapılır. ÖYKÜ' nün en büyük özelliği proje sürecinde çalışılacak firmalar konusunda hiçbir kısıtlamasının olmamasıdır. Müşterilerimiz alış,verişlerini istedikleri firmalardan yapmakta serbesttirler. Dolayısıyla yapılan bir çalışmada alternatifler sonsuzdur. Bu da görsel ve maddi imkanlar açısından çeşit zenginliği olarak müşteriyi memnun eden çok önemli bir unsurdur.Her çeşit seçimde; müşterinin istekleri, mekanın mimarisi ve sunulan projeler yani çözümler baştan sona ÖYKÜ 'nün takibinde olup, müşteri ayırmak istediği kadar zaman ayırarak işinin içinde yer alır. Bu aşamada ayıracağı en önemli zaman dilimi başlangıçtır. Taleplerinin iletilmesi,mekanın fizibilitesinin yapılması,karşılıklı değerlendirmeler bu başlangıç aşamasının çalışmalardır.Projelerin hazırlığından sonra çalışma programı oluşturulup,yeni mekanlarda direk,eski mekanlarda soyma işlemi yapıldıktan sonra her türlü inşaat çalışması devreye sokulur.Ve inşaatın devam ettiği süreçte de,takibin yanı sıra dışarıda malzeme seçimleri ve atölye imalatları hızla devam eder.Bütün bu kalemler sistemli bir çalışmayı ve güçlü bir arka planı gerektirir.

Farkımız

İşinde uzman ekipler; boya, elektrik, tesisat, ısıtma, havalandırma ,alçıpan, yalıtım, seramik, dış cephe ve diğer tüm kalemlerde sadece usta çalışması değil aynı zamanda bir nevi sanat çalışması yapmaktadır. Onların işlerinin düzgünlüğü,inşaat sonrası yapılan dekorasyonun kendini düzgün göstermesi sağladığı gibi,kullanım esnasında da her türlü konforu müşteriye sağlar.Uzun ömürlü kullanımlar için arka planın profesyonelliği tartışılmaz.

Şeffaflık

Müşterinin istediği an ulaşacağı bu arka plan ekip çalışması beraberinde alışılmışın dışında bir şeffaflık getirmiştir. ÖYKÜ 'nün bu denli yoğun talep görmesinin en önemli nedenlerinden biri de budur.

Yine bunun kadar önemli bir diğer husus da 10 yıldır hiç değişmeyen butik hizmet anlayışıdır. Bizler hala ilk günlerin heyecanı ile her yeni başlayan işimizde kendimizi sonuna kadar inşaatın ve imalatın içinde buluruz. Bu şantiye ve imalat takipleri, ÖYKÜ müşterilerinin en önemli tercih sebebidir.

İletişim

Yetkili Sibel DİLEK
GSM
Telefon 0212 219 30 29
Faks 0212 219 30 29
Email oyku@oykuicmimarlik.com
Resmi Web Sitesi www.oykuicmimarlik.com
Adres Şakayık Sokak Atıf Bey Apt. No:62/1 D:3 Nişantaşı
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri