Lambda İzolasyon

  • Yalıtım - İzolasyon
  • MUĞLA

Hakkımızda

Bizler Lambda İzolasyon Team olarak yaklaşık 20 yıldır Türkiye’ nin çeşitli bölgelerinde 1.000.000 m2 üzerinde taahhüt işine imzamızı atmış, bu süre boyunca YKS Yapı Kimyasalları A.Ş’ nin desteği ile bölgesinde ve Türkiye’ de yüzölçümüne göre en iyiler arasına girmeyi başarmış sayılı izolasyon firmalarından biriyiz.



Takımımız 2004 yılından itibaren Conipur su izolasyon sistemlerini bünyesine katarak bölge uzman uygulayıcı bayii ünvanı almış ve 100.000 m2 üzeri püskürtme poliüretan teknolojisini ciddi projelerde başarılı olarak uygulamaya devam etmiştir.



Sistemimiz ileri teknoloji harikası REAKU spreyleme cihazı, BASF CHEMICAL COMPANY mucizesi Conipur, Teknik donanımlı uygulama ekibimiz ve Takım ruhu ile çalışmayı hedef bilmiş, finansal olarak güçlü referansları ve sektöründe lider firma özelliğini koruyan sağlam altyapısı ile taahhütlerine devam etmektedir.



Takımımız sadece Conipur taahhüt işleri yapmakta olup, firma sloganımız içeriğindeki özgüvenle işlerini sorunsuz ve çözümcü olarak hizmet vermektedir.



“Conipur püskürttüğümüz binalara su sadece su borularından girebilir.”

İletişim

Yetkili Rıza ELHAN
GSM 0532 642 71 63
Telefon 0252 316 83 21
Faks 0252 316 72 32
Email rizaelhan@lambda.com.tr
Resmi Web Sitesi www.lambda.com.tr
Adres Lambda Izolasyon Tic. Ve San. Ltd. Sti.
Cevat Sakir Caddesi No:247 Bodrum
Şehir MUĞLA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri