Çeliker Taşımacılık Tem.inş.turz.san Ve Tic.ltd.şti

  • Turizm Ve Servis
  • VAN

Hakkımızda

Yurtdışı, yurtiçi, şehirlerarası ve şehiriçi geziler, turlar, personel taşımacılığı, öğrenci taşımacılığı konularında tecrübemizi sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Hizmetlerimizde kullandığımız otobüs ve minibüslerin çoğu şirketimize ait bulunmakta, kiralanan araçlarda ise yüksek standart sağlanmaktadır. Otobüslerin periyodik bakımları güvenilir tesislerde yapılmakta, mevsim koşullarına uygun tertibat derhal alınmaktadır. Personelimize sürekli meslek içi eğitim verilerek insani ilişkilerde maksimum düzeyde başarı sağlanmaya çalışılmaktadır.

Avrupa'nın önde gelen prestijli firmalarının son model, bakımlı araçlarını hizmetinize sunuyoruz. Araç türlerimiz ve hizmet seçeneklerimiz hakkında detaylı bilgiyi bu sayfalarda bulabilirsiniz. Her türlü bilgi veya rezervasyon için iletişim bilgilerimizden bize erişebilirsiniz. Ayrıca acil servis telefonlarımızdan da bizi Türkiye'nin neresinde olursanız olun 24 saat boyunca arayabilirsiniz. Her türlü araç tipi ile uzun yol tecrübeli şoförlerle hizmet sunan firmamız, tek araçtan filo kiralanmasına kadar istediğiniz sayıda aracı rahatlıkla hizmetinize sunar.

Sürekli ve mükemmel hizmeti sunabilmek için çalışanlarımız günün 24 saati hizmet vermekteyiz.

REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI:

*Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü
*Van İller Bankası 13. Bölge Müdürlüğü
*Van F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi personel taşımacılığınıda firmamız kaliteli müşteri memnuniyeti bilinci ile karşılamaktadır.





İletişim

Yetkili İlhami ÇELİKER
GSM 0 533 398 55 09
Telefon 0 432 212 17 94
Faks 0 432 212 17 94
Email
Resmi Web Sitesi
Adres Kazım Karabekir Caddesi Uğur Sok. Tatarlar İş Merkezi K:1 No:3 MERKEZ
Şehir VAN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri