Takdir Otomotiv

  • Otomotiv ve Yan Sanayi
  • KONYA

Hakkımızda



2000 Yılında Kurulan Takdir Dorse&Damper kurulduğu günden bugüne kadar geçen süre içerisinde kaliteli ürün ve hizmet anlayışından taviz vermeden sektörde adından söz ettirmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

1987 Yılına dayanan deneyimimizle ve alanında uzman bir kadro ile Dorse&Damper sektöründeki kaliteli ürünlerimiz işçiliğimiz ve sizlere verdiğimiz güvenle hiç ara vermeden sürekli yükselen bir başarı grafiğiyle çalışıyoruz.

Sürekli gelişme ve başarıyı amaçlayan bir takım ruhu ile gelişen teknoloji paralelinde kaliteli ve kusursuz bir hizmet anlayışını ilke edindik bu sebeble firmamız CE kalite yöntemi sistemi ve ISO 9001/2000 Kalite Yönetim Sistemi ile belgelenmiş yönetim anlayışı ile sektörde emin adımlarla ilerlemektedir.Sadece imalat aşamasında kalmadan daimi memnuniyetiniz için hep yanınızda olmaya çalışmaktayız.

Uyumlu ve anlayışlı bir ekip ruhu ile tüm bilgi ve birikimimizi siz değerli müşterilerle paylaşarak dün olduğu gibi yarında sizlerin desteğiyle ilerlemek ve alın terimizi mükemmel sonuçlara kavuşturmak sektörün tüm sorunlarına çözüm getirmeye devam edeceğiz....


İletişim

Yetkili Kazım ÖĞÜNMEZ
GSM
Telefon 0 332 251 64 32 - 33
Faks 0 332 249 22 07
Email
Resmi Web Sitesi www.takdir.com.tr
Adres Horozluhan Mahallesi Uzman Sanayi Sitesi Rüya Sokak No:6
Şehir KONYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri