Varan Nakliyat

  • Nakliye
  • İSTANBUL

Hakkımızda


Sektörümüzdeki uzun yıllara dayanan birikimimizle eşyalarınızı evden eve, bürodan biroya, kapıdan kapıya itinalı bir biçimde taşımaktayız.
Sizler sadece taşınma isteğinde bulunmakla yetineceksiniz. Zamana uygun olarak değerli eşyalarınızın en özenli şekilde nasıl taşınacağını ve hangi yolla sevk edileceğini açık, net ve ciddi bir şekilde size bildirilecektir. Tecrübeli personelimiz en uygun, en gelişmiş ve en elverişli ambalaj malzemesiyle eşyalarınızı paketler, tüm gerekli uygulama ve sevkiyattan sonra evinize ve elinize teslim eder.
Yılların bize kattığı tecrübe, her gün gelişen ve genişleyen hizmet anlayışımızla eşyalarınız yeni adresinize dikkatli, güvenli ve en hızlı bir şekilde ulaştırıyoruz.
Eşyalarınız öncelikli olarak deneyimli eksperler tarafından ekspertiz yapılıp, taşımada ne tür bir malzemenin kullanılacağının tespiti yapıldıktan sonra mutabık kalındığı tarihte ve de saatte nakliyeniz herhangi bir iklim şartından etkilenmeksizin deneyimli personel kadrosuyla gerçekleştirilir.

VARAN taşımacılıkla ev eşyası, büro, mobilya, şirket, piyano, kasa ve tüm değerli eşyalarınız en özenli ve en itimatlı bir şekilde taşınmaktadır.

İletişim

Yetkili Ahmet METE
GSM 0 532 310 12 67 -0 535 657 75 52
Telefon 0 212 370 78 10
Faks 0 212 370 78 10
Email
Resmi Web Sitesi www.varannakliyat.com
Adres VARAN NAKLİYAT
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri