Yardım Group

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • İZMİT

Hakkımızda

Beş farklı model HAVA TEMİZLEME SİSTEMLERİMİZ İLE 63 metrekareye kadar olan odalara yeterli ölçüde, güçlü ve neredeyse sessiz bir hava temizliği sağlıyoruz.

Beam Merkezi Vakumlu Süpürge Sistemiyle meşguliyeti fazla modern bir aile yapısı için son derece uygun ve modern bir ev gerecine sahip olacaksınız.

IQAir hava temizleme sistemleri ise günümüzün bu problemine pratik ve etkili çözümler sunuyor. Bu üniteler, zamanınızın en çoğunu harcadığınız misafir ve oturma odasına veya yatak odasına yerleştirilir. Tek bir ünite, 100 m2 lik bir alana kadar havanın verimli bir şekilde temizlenmesini sağlar.

Blueair olarak temiz havanın bir insan hakkı olduğuna inanıyoruz. Özel bir odağı olan yenilikçi bir şirketiz : Bugün mevcut olan en iyi hava temizleme sistemlerini tasarlamak ve üretmek.

Blueair’in ödüllü hava temizleyicileri sağlık,tasarım ve işlevden ödün vermek istemeyen kişiler içindir. Ürünlerimiz, alerji ve astım rahatsızlıklarının azaltılmasına, daha iyi solunum sağlığısağlanmasına yardım eder ve herkesin mutluluğu içindir. Blueair’in performansı kanıtlanmış etkinliğe sahiptir ve tüketicilerin bilinçli bir seçim yapmaları için doğru bilgi sağlamaktayız.
izlenmesine yetecek güçtedir.

İletişim

Yetkili Melih YARDIM
GSM
Telefon 0262 331 83 82
Faks 0262 331 83 93
Email info@yardimgroup.com
Resmi Web Sitesi www.yardimgroup.com
Adres ÖMERAĞA MAH. DÜNDAR ÇİĞİT SOK. 8/3
Şehir İZMİT

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri