Kiltan Asansörleri

  • Asansör
  • KOCAELİ

Hakkımızda

Firmamız 1995 yılından bu güne her yaptığı asansörü yasal şartlara ve mevzuatlara uygun üretmek felsefesi ile çalışma hayatına devam etmektedir.

Mekanik, elektronik ve görsel bileşenlerden oluşan ve modern dünyanın vazgeçilmez öğelerinden biri olan asansörler, gün geçtikçe gelişen toplumumuzdaki öneminide arttırıyor. Ülkemiz ,büyüme ve çağdaşlaşma çabalarını sürdürürken , yapılanmanın her alanında olduğu gibi asansör sektöründe de bu çağdaşlaşma sürecine ayak uydurma girişimleri gözleniyor.Uzun yıllardır bu sektörde hizmet veren firmamız ise bu sürece ayak uydurma uğraşının ötesinde , yılların deneyimi ve tecrübesiyle altına imza attığı birçok projenin gururuyla yakın gelecekte kendi alanında sektörün en iyilerinden biri olmayı hedeflemektedir.

KİLTAN ASANSÖR LTD.ŞTİ. olarak müşterilerin istek ve beklentilerini en iyi şekilde tespit ederek , hizmetimizden en yüksek tatmini sağlamasını temin etmektir.

Dünya bina içi taşıma araçları alanında çıkmış standartları uygulamak üzere sürekli gelişim ve eğitim ilkesinden taviz vermeden kendini geliştirmeyi amaç edinmiştir.Bunu yapmak üzere büyük makine imalatçıları ve komponentlerin imalatçılarının eğitimleri ve bağlı bulunduğumuz odanın eğitimlerini eksiksiz katılmış ve bunun sonucunda tam ve karşılıksız müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir.

KİLTAN ASANSÖR LTD.ŞTİ. olarak kalite yolculuğumuz teknolojiyi etkin ve sürekli gelişme prensibi ile takip ederek yakalamak , kalitenin maliyetleri düşüren ve karlılığı artıran bir anlayış olduğuna inanarak ve çevrenin korunmasının bilincinde olarak sektörümüzde lider kuruluş durumuna gelmek esastır.

İletişim

Yetkili Mustafa KİLTAN
GSM
Telefon 0262 331 47 77
Faks 0262 325 95 71
Email info@kiltanasansorleri.com.tr
Resmi Web Sitesi www.kiltanasansorleri.com.tr
Adres Kemalpaşa Mah. Anbarlar Sokak Yenihan İşhanı Kat / 7 İzmit
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri