Aydilek Halı Yıkama Fabrikası

  • Halı Kilim
  • DİYARBAKIR

Hakkımızda

DİYARBAKIRDA DİGİTAL MAKİNALARLA HALI YIKAMA SADECE AYDİLEK HALI YIKAMADA....

MER-PA HALI ( Dilek Halı,Padişah Halı,Apex Halı,ConfetiHalı,Yadigar Halı) GÜNEYDOĞU BÖLGE ANA BAYİSİ

Halılarınız fabrikamıza girmeden önce 1 gr. halı tozunda yaklaşık ikiyüzellibin mikroorganizma ve yüz milyona yakın mikrop bulunmaktadır. Ancak defenzekte havuzuna girdikten sonra bu mikroplardan tamamen arınır.

Kuralına uygun yıkanmayan halı mikroplardan arınmaz Evde ya da işyerindeki halılar sürekli toz ve kir biriktirir. Yüzeysel temizlikte yok edemeyeceğimiz bakteriler alerjik özellikli mikroorganizmalar, mayt ve akarlar halılarda yuvarlanıp, hızla ürer. Halınız; özel koşullarda, doğru tekniklerle defenzekte edilerek yıkanmadığı sürece derinline temizlenip, mikroplardan arınmaz. Çeşitli hastalıklarla, alerjiye yol açar.

Doğru teknikle yıkanmayan halı zarar görür. Ladik, Isparta, Hereke, Bünyan, Avanos gibi dünyaca ünlü el dokuması halılar, ipek yada makina halıları yanlış yıkama sonucu hızla yıpranır. Örneğin elde yada oto yıkamada tazyikli suyla yıkama halının tabanına ve bağlantı yerlerine zarar verir. Halı yüzeyinde kırılmalar olur. Aynı şekilde halının sert kıllı fırçalarla fırçalanması, dövülmesi de yanlıştır.

AYDİLEK Halı Yıkama Yıkasın; kirden, mikroptan eser kalmasın

Fabrikamızda yıkanacak halılar dokuma özellikleri, cins ve niteliklerine göre sınıflandırılır. Sonra aşağıdaki aşamlardan geçirilerek her türlü mikro organizmadan arındırılıp steril hale getirilir.

1. Toz Dolabı Aşaması
Halınız Toz Dolabı adı verilen makineden geçirilerek toz, kum ve diğer yabancı maddelerden temizlenir.

2. Dezenfekte Havuzu
Tozu alınan halı, içindeki bakterilerin yok edilmesi amacıyla ilaçlı havuza yatırılır.

3. Otomatik bant sisteminde el değmeden yıkama
Halı; bu aşamada mikroorganizmalara karşı etkili şampuanlarla, elektronik fırçalar kullanılarak ön ve arkası dönüşümlü olarak, hassas bir şekilde yıkanır. Varsa lekelere özel işlem uygulanır. Halı, durulanır ve vakumlanır.

4. Santrifüj Aşaması
Bu aşamada halı santrifüj makinesinde uygun devirde sıkılarak üzerindeki fazla suyun atılması sağlanır.

Sıkma işlemi, halı rulo şekline getirilerek yapıldığı için yırtılma ve yıpranmaya yol açmaz.

5. Bürlör sistemi ile kurutma
Kurutma odasına alınan halı kuru ve sıcak hava üfleyen doğal gazlı bürlör sistemiyle 4 saat gibi kısa bir sürede kurutulur.

6. Germe ve ütüleme
Dokuma özelliği yada ilmik (düğüm) sayılarındaki farklılık nedeniyle meydana gelen çekmeler, germe ve ütüleme işlemiyle giderilir.

7. Kalite kontrol ve paketleme
Pırıl pırıl olan halınız kalite kontrolden geçirildikten sonra süpürülüp yatımına taranır, paketleme makinasında paketlenir. Ardından zaman kaybetmeden evinize servisle teslim edilir.

İletişim

Yetkili Medeni ATEŞ
GSM 0534 417 91 50 - 0533 711 99 17
Telefon 0412 251 56 42
Faks 0412 251 56 42
Email
Resmi Web Sitesi www.aydilekhali.com
Adres Urfa yolu 2. Km Mer-pa halı bitişiği
Şehir DİYARBAKIR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri