Fırat Yapı Center

  • Alüminyum ve Pvc Pen
  • ŞANLIURFA

Hakkımızda

FIRAT YAPI CENTER

Hammadde kabulden, profil üretimine, konfeksiyon üretiminden, ısıcam üretimine; üretimin her aşamasında eksiksiz ve kesintisiz yapılan kalite kontrol sürekli güvenliliği sağlar. Güneş ışığı, yağmur, nem, mevsimsel ısı farklılıkları gibi harici faktörlerin PVC profiller üzerindeki etkisi ve profillerin dayanıklılığı Kompen'in ileri teknoloji ürünü cihazlarla laboratuar ortamında test edilmektedir.

Yan tarafta yağmur hava ve su sızdırmazlık testi görülmektedir.Yaslandırma testi ile profillerin yıllar sonraki halini görerek profillerimizin ilerleyen yıllarda gösterdiği değişimler karşılaştırılır ve sonuçlara göre üretimde düzenlemeler yapılır.

Sürekli müşteri memnuniyetini sağlamak için tüm kaynaklarını kullanmak, gelişmek, büyümek ve ileri teknolojiyle kusursuzluğu ve mükemmeliği yakalamaya çalışmak FIRAT’ın hedefidir.

Ürünlerimizin; güvenilir, sağlam, kolay ulaşılabilir, kolay kullanılabilir, ve satış sonrası destek gibi nedenlerle tercih edilmesi, FIRAT’ın kusursuzluk ve mükemmellik hedefinin doğal bir sonucudur.


-PVC DOĞRAMA
-BALKON CAMLAMA
-SİNEKLİK
-ALİMİNYUM DOĞRAMA
-DUŞAKABİN
-MOTORLU PANJUR

imalat - satış ve montaj işlemleri yapılmaktadır..

İletişim

Yetkili Hüseyin BULUT
GSM 0 542 898 25 00
Telefon 0 414 312 41 45
Faks 0 414 312 41 42
Email
Resmi Web Sitesi
Adres İpekyol Caddesi Grand Urfa Otel Bitişiği Şenocak Apt.Altı No: 29B
Şehir ŞANLIURFA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri