Köylüoğlu Nakliyat

  • Nakliye
  • ANKARA

Hakkımızda

KÖYLÜOĞLU NAKLİYAT Evden Eve taşımacılık hizmetini en iyi şekilde verebilmek amacıyla sektörde yerini almıştır.
KÖYLÜOĞLU NAKLİYAT entegre hizmet anlayışı doğrultusunda kuruldu kendine ait ileri teknolojik çok özel ekipmanları ile, Nakliyat Taşımacılık sektöründe,büyük kamyon ve kamyonetten oluşan sürekli yenilenen ve kapasitesi arttırılan modern nakliye filosu ve organize yapısı ile evden eve şehir içi-şehirlerarası taşımacılıkta güvenli ve itinalı 24 saat açık telefonlarıyla siz değerli müşterilerimizin hizmetinizde olarak, yurt içi taşımacılığında nakliye sektörünün belli başlı büyük kuruluşları arasında bulunmaktadır.


KÖYLÜOĞLU NAKLİYAT’ ın yıllardır evden eve taşımacılık yaptığı kişi ve kurumlarca bilinmektedir. Fakat KÖYLÜOĞLU NAKLİYAT evden eve taşımacılığı öyle bir hale getirdiki evden eve eşya taşımacılık artık çok daha kolay olmuştur.

“HER ŞEY ZAMANINDA” Sloganıyla yola çıkan KÖYLÜOĞLU NAKLİYAT evden eve eşya taşımacılığının kolay olması için taşıma esnasındaki her şeyi sıraya koymuştur.

İlk öncelikle bölgelere ayrılan expertlerimiz eşyanın bulunduğu yere gelip eşyayı inceledikten sonra kesin bir fiyat vermektedir. Eğer anlaşma olursa o dakika yetkili olan expert ile müşteri arasında bir sözleşme yapılarak taşıma olayı kağıt üzerine dökülür. Expertin gelmesinin amacı sadece fiyat değil eşyayı tam olarak görüp eşyaya göre araç temin etmek, sigorta değerini belirlemek, taşımada kullanılacak malzemeyi ve taşımaya gelecek olan eleman sayısını belirlemektir...


YURDUN HER YÖRESİNE NAKLİYEMİZ VARDIR.KOMPLE VEYA PARÇA HER TÜRLÜ EŞYANIZ UZMAN VE DENEYİMLİ PERSONELİMİZ TARAFINDAN TOPLANIR.BATTANİYE VB.

EMNİYETLİ BİR ŞEKİLDE AMBALAJLANIR NAKLEDİLİR VE ADRESİNİZE MONTAJI YAPILIR.

İletişim

Yetkili Ercan YANIKTEPE
GSM 0532 715 98 54-55
Telefon 0312. 496 46 06
Faks 0312. 496 36 46
Email koyluoglu_496@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.koyluoglunakliyat.com
Adres Bölge:
Ş.Günaltay cad. No:408
K.Konaklar/ÇANKAYA
Merkez:
Nakliyeciler Sitesi D Blok No:14/A

Şube:
Nene Hatun Cad. Attar Sok.No:14/A

Depo:
21.Cad. No : 32

Anadepo:
İst.yolu 35. km Shell yanı
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri