Asil Grup Makina

  • Makine
  • BURSA

Hakkımızda

Temizlik ve yıkamada kullandığınız Kirlenmiş tinerlerinizi atmayın. Hem kendi bütçenize hem yurt ekonomisine katkıda bulunun. Solvent arıtma makinası ile kullandığınız kirli yağlı boyalı tinerlerinizi arıtarak tekrar yeni haline dönüştürebilirsiniz. Yapmanız gereken sadece kirli tineri Arıtma kazanına doldurun ve makinayı çalıştırın. Yaklaşık 4 saat sonra tüm tineri ilk halinde geri alın. Tiner sarfiyatınız %80 azalsın. Makinamızın kullanımı gayet kolay ve basittir. Kirli tinerinizi amortisörlü kolay açılan kapağı açarak kazana doldurun. Kapağı kapatarak start düğmesine basın yaklaşık yarım saat sonra temiz tiner çıkış ucundan tiner akmaya başlayacak ve 4 saat sonra tüm atık tineriniz arıtılmış olacak. Arıtma Makinası Patentli, Tescilli EN50018 – EN60079 Güvenlik ve CE Kalite belgelerine sahiptir.

ÖZELLİKLER

Tank 304 Paslanmaz çelikten çift cidarlı olarak üretilmiştir. Tabanda ve cidar arasındaki ısı transfer yağının ısıtılması ile kazan ısıtılır. Arıtma işlemi bittikten sonra kazandaki atığın kolay boşaltılması için devirme sistemi ile kazan yatırılarak kolayca boşaltılır.

Kontrol sistemi, Mikro işlemciye bağlı dijital Ekranda kazan ısısı, buhar ısısı, kondanser ısısı ve kazan basıncı değerleri görülür. Bunlara bağlı olarak makina içindeki arıtılacak tiner bittiğinde otomatik olarak stop eder. Güvenlik için bir mekanik emniyet ventili, emniyet ventilinin yanında elektronik olarak yüksek basınç ikazı, alarmı ve makinayı stop etme, daha sonrasında elektrovalfleri açarak basıncı tahliye etme sistemleri mevcuttur

İletişim

Yetkili Hulusi KESKİN
GSM
Telefon 0 224 441 72 35
Faks 0224 441 11 94
Email agm@agmmakine.com
Resmi Web Sitesi www.agmmakine.com
Adres Nilüfer Ticaret Merkezi 69. Sokak

No:31 Nilüfer


Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri