Tks Tosya Aş.

  • Orman Ürünleri
  • KASTAMONU

Hakkımızda

En kaliteli ürün ve hizmeti, en iyi biçimde sunmayı başarabilen ve konusunda kendini kanıtlamış bir firma olan Tosya Ağaç Kaplama ve Yonga Levha Sanayi ve Tic. A.Ş. 1994 senesinde, İstanbul – Samsun yolu üzerinde ve 36 dönüm arazi üzerine kurulu, 2600 m2’ lik kapalı alanda faaliyete geçmiştir. İlerleyen yıllardaki yatırımlarıyla beraber 6000 m2’si kapalı alan olmak üzere 28000 m2’lik kullanım alanıyla, kontrplaktaki öncülüğünü ve kalitesini koruyarak, müşterilerine hizmet sunmaya devam etmektedir.

T.K.S. ortakları kuruluşundan bugüne kadar geçen 15 yıl içerisinde her zaman “KALİTENİN ÖNCÜLÜĞÜ” hizmetinden yola çıkıp, bu yolda emin adımlarla ilerleyerek, Türk kontrplak sanayinin köklü ve deneyimli kuruluşları arasında “T.K.S.” ninde yer almasını sağlamışlardır.

İlçemiz, ilimiz ve ülkemiz için en iyiyi yapmayı, en kaliteli ürünü zamanında ve kalitesinden ödün vermeden sunmayı hedefleyen T.K.S. , dünyanın değişen sosyo-ekonomik yapısına rağmen “modern teknoloji ve yüksek işçilik” bilinci ile önemli bir istihdam kaynağı olmakta ve müşterilerinin her an yanında olmaya devam etmektedir.

Kavak, Kayın, Eyong, Okoume ve diğer Afrika menşeili standart ebat ve kalınlıklarda üretilen kontrplak ürünlerimizi, ticaretin en önemli şartlarından biri olan “Önce Dostluk Sonra Ticaret” ilkesini bilinci ile yurtdışında ve yurtiçinde satış ve pazarlama faaliyetlerimiz devam etmektedir. Ürünlerimiz Marin (Deniz) Kontrplak, Beton Kalıplık Kontrplak ve Standart Kontrplakları olup, istenilen kullanım amacı ve alanına göre, istenilen ebatlarda üretilmektedir. Türkiye’ de Ege, Marmara, Trakya, İç Anadolu ve Karadeniz Bölgelerinde çalışmakta olduğumuz firmalar olup, ayrıca yurtdışına da önemli oranda ürünlerimizi ithal etmekteyiz. İstanbul ve Ankara da bulunan şubelerimiz ile her zaman müşterilerimizin yanında olmaktan ve onların isteklerini en hızlı ve kolay şekilde karşıladığımız için son derece mutluyuz.

Ürettiğimiz kontrplaklar estetiği, konforu, dayanıklılığı ve yüksek kalitesi ile arzu edilen özelliklerde üretilip, kullanıcının kullanım amacına uygun hale getirilir. Üniversitelerde rutin bir şekilde kontrplaklarımızın çekme, eğilme, elastikiyet modülü v.b. özellikleri üzerinde deneyler gerçekleştirilip, müşterilerimizin memnuniyeti için ürettiğimiz ürün kalitesinden hiçbir zaman ödün vermemekteyiz.

Bizi diğer firmalardan ayıran en büyük özelliğimiz, koşulsuz müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktır. İyi bir müşteri referansının, yapılacak en büyük reklam harcamasından daha büyük geri dönüş sağlayacağına olan inancımız ile bugünlerimize gelmiş bulunmaktayız. T.K.S. isminin getirdiği sorumluluk ve ürünlerimizin kalitesini, ustalığımız ve iş disiplinimizle yoğurarak geldiğimiz bu nokta, bizi her zaman daha iyi olmaya mecbur kılmaktadır. Çünkü biliyoruz ki; Lider olabilmek değil! Lider kalabilmek önemlidir. Ve T.K.S. her zaman olduğu gibi kalitesinden ödün vermeyerek sektördeki liderliğini koruyacaktır…

İletişim

Yetkili Mustafa URGANCI - Zafer NALBANTOĞLU
GSM 0532 567 19 07
Telefon 0 366 314 85 22
Faks 0 366 314 85 22
Email tkskontrplak_37@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.tkstosya.com.tr
Adres İstanbul Yolu 7 nci Km. Tosya
Şehir KASTAMONU

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri