Konakoğulları Çit Teli Beton Direkleri İmalat

  • Çit Sistemleri
  • AKSARAY

Hakkımızda

KONAKOĞULLARI TEL ÖRME ve DOKUMA SAN. olarak;

TSE 5105 - TS 10223-6 - TS 1113 EN10223-1 KALİTE BELGESİNE SAHİP BULUNMAKTAYIZ.




Kurulduğu ilk günden beri kalite, kontrol ve sağlamlığı ilke edinen firmamız; 1972 yılından bu yana Çevre Güvenlik Tel Çit sistemleri üzerine üretim yapmaktadır. Dünyadaki ve ülkemizdeki sektörde gelişmeleri ve değişimleri yakından takip edip, sizlerin verdiği destekle yurdun her bir köşesine hizmet vermektedir
İşimize duyduğumuz saygı, çalışmalarımızdaki titizlik, müşterilerimize en iyi hizmet verebilmek, yüksek malzeme kalitesiyle sağlam ve düşük maliyetli iş çıkarmak temel prensiplerimizdendir. Üretmekte olduğumuz ürünler yüksek malzeme kalitesiyle uzun yıllar deforme olmadan kullanım sağlar. Firmamız faaliyet gösterdiği Tel ve Tel mamulleri üzerine 32 seneyi aşkın süredir edindiği tecrübeyle uzmanlaşmıştır.

Konakoğulları tel örme örgülü telleri sıcak daldırma ve elektro galvaniz kaplı olarak üretmektedir.Kullandığımız yüksek malzeme kalitesiyle imal ettiğimiz ürünler uzun ömürlüdür.İstenilen göz aralıklarında ve max. 6.00m yükseklikte imal edilir.Galvaniz kaplı tel örgüler istek üzere TSE normlarında uygun ve belirtilen galvaniz (çinko)kaplamasında üretilmektedir.Plastik Kaplı tel örgü için kullanılan çit tellerini göz alanında uzman olan kuruluşumuz her türlü alanın çevrelenmesi zevkine hitap eden çeşitli renklerde üretmektedir.Plastik kaplı örgülü teller modern ve şık görünümüyle uzun ömürlü olup güneş ışınlarından etkilenmez,kimyasal etkilere dayanıklı,solmaz,dekoratif ve zarif görünümlüdür.


Ürünlerimiz


Fens Teli
Dikenli tel
Altıgen Tel
Pvc Kaplı Fens Teli
Panel Çit
Beton Direk
Demir Direk
Parke Kilitli Taş
Altıgen Tel Örgü Makinası

İletişim

Yetkili Oruç KONAK
GSM 0 533 323 06 98
Telefon 0 382 215 13 38
Faks 0 382 215 13 38
Email info@konakogullari.com.tr
Resmi Web Sitesi www.konakogullari.com.tr
Adres OSB 5.Cad. 1.sok 68100 -Aksaray
Şehir AKSARAY

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri