Atasoy Group

  • Tekstil ve Yan Sanayi
  • TRABZON

Hakkımızda

2000'li yıllarda kurulan Atasoy Makine Tekstil San. Tur. İnş. Tic. Ltd. Şti. endüstriyel mutfak ve soğutma cihazları alanında faaliyet göstermektedir. Firmamız tecrübeli ve teknik kadrosuyla beraber müşteri desteğini de arkasına alarak Endüstriyel Mutfak alanında daha kaliteli üretim yaparak iç ve dış pazar ağırlığını arttırmaktadır

Atasoy İş Elbiseleri adıyla 1997 yılında kurulan firmamız 200 yılı itibariyle Atasoy Tekstil San. İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti. olarak faaliyet göstermektedir.Tekstil alanında üretimi yaptığımız ürünler arasında Otel ve Restorant kıyafetleri, Personel Kıyafetleri, Sanayi ve Fabrika İşçi Kıyafetleri, Güvenlik Personeli Kıyafetleri, Özel İş Elbiseleri başta gelmektedir.Bunun yanında özel olarak değişik renk ve modellere göre üretim yapabilmekteyiz.

Ata soy İnşaat grubu 30 yıllık operatörlük deneyimi ve 1995 yılından beri alanında uzmanlaşmış genç, dinamik operatör, mühendis ve teknik kadrosu ile özdeşleşmiş ve inşaatçılık sektörünün; YOL, MENFEZ, SU KANAL AÇMA, ARSA BOŞALTMA, KÖPRÜ, ALTYAPI, HARFİYAT, NAKLİYAT, BETONLAMA ve TAAHÜT İŞLERİ iştigal alanımızı oluşturmaktadır.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0 (462) 341 52 68 (pbx)
Faks 0 (462) 341 52 65
Email info@atasoygroup.com
Resmi Web Sitesi www.atasoygroup.com
Adres Sancak Mah. Şehit Osman Bayrak Cad. 61250 YOMRA
Şehir TRABZON

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri