Orgi Asansör

  • Asansör
  • ORDU

Hakkımızda

HİZMETLERİMİZ

ASANSÖR MONTAJ

ASANSÖR BAKIM VE ONARIM

MODERNİZASYON HİZMETLERİ

ACİL YARDIM VE KURTARMA HİZMETLERİ

KULLANIM EĞİTİM HİZMETLERİ


Kaliteli hizmette doğru adres...

Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli hizmeti prensip edinmiş olan ORGİ Asansör , birinci sınıf ürünleri ve uzman servisi ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler sunmaktadır.



MONTAJ
Mumcu Asansör satışını gerçekleştirdiği ürünlerin yanı sıra montaj konusuna verdiği ehemmiyet de sınırsızdır. Montajını gerçekleştirdiği asansörlere belli bir süre garanti kapsamında servis hizmeti vermektedir. Montaj işlemleri uzman ekip ve mühendislerden oluşmaktadır. Oluşabilecek tüm problemleri önceden hesaplayan personelimiz sorunsuz bir asansör kullanımı için yapılması gereken tüm işlemleri eksiksiz olarak yerine getirmektedir.

BAKIM
Asansörler kullanım amacı gereği tüm gün çalışan makinelerdir. Bu yüzden doğru projelendirilmemiş montajında eksiklikler bulunan yada revize edilmesi gereken asansörler kısa aralıklara arıza vermektedirler. Asansörlerinizde sık sık problem yaşamak istemiyor asansörünüz için gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorsanız yapılması gerekenleri aşağıda sıraladık.

PERİYODİK BAKIM
*Montajını gerçekleştirdiğimiz asansörlerde sık sık problem yaşanmaması
*Modernizasyon işlemlerini gerçekleştirdiği asansörlerin uzun ömürlü kullanımları
*Bakımı üstlendiği asansörlere verdiği 7 gün 24 saat hizmeti
*Uzman Ekibi ve Mühendisleri
*Sağlam Alt yapısı
ve tüm asansör sektörüne sağladığı lojistik destek ile sizlere hizmet vermekten memnun olacaktır.

REVİZYON
Binalardaki kurum ve kuruluşlardaki asansörler görevi gereği 7 gün 24 saat hizmet verdikleri için zamanla teknik ömürlerini tamamlarlar. Bu sebepten dolayı asansörlerinizin için gerekli olan modernizasyonu yaptırmanız gerekmektedir. Modernizasyon yaptırılmasının başlıca sebepleri :

Asansör Emniyeti
Asansörünüzü güvenlik standartlarında kullanmalısınız. Asansör güvenliği ve emniyeti için kullanım süresi belirli olan ürünlerin değişimi yapılmalıdır. Bu ürünleri servis ekibimiz yapacakları etüt çalışması ile belirler. Genel olarak asansör kullanımında değiştirilmesine gerek duyulan ürün grupları aşağıdaki gibidir:

Kumanda ve tahrik grupları:
*Kumanda tablosu
*Tahrik paketi
*Kuyu bilgi üniteleri
*Kabin kablajı
*Kuyu kablajı

Makine motor ve regülatör:
*Makina ve fren
*Motor
*Regülatör

Emniyet sistemleri:
*Paraşüt sistemi
*Kabin üstü buatı
*Kuyu dibi acil durdurma butonu
*Kuyu aydınlatması
*Acil kabin aydınlatması


Bireysel müşterilerden, büyük müteahhitlik şirketlerine kadar geniş bir müşteri kitlesine hizmet vermekteyiz. Bu da bizim için kamu binalarından özel konutlara, alışveriş merkezlerinden eğitim ve sağlık yapılarına kadar ulaşan geniş bir portföyü oluşturmaktadır.

İletişim

Yetkili Ahmet TEKKOL - Ahmet AKBULUT
GSM
Telefon 0 452 234 38 73
Faks 0 452 234 52 48
Email info@orgiasansor.com
Resmi Web Sitesi www.orgiasansor.com
Adres Yeni Mahalle Öğretmenler Sitesi H Blok Altı No:113/A
Şehir ORDU

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri