Şahlan Asansör

  • Asansör
  • MALATYA

Hakkımızda

Asansör konusunda iştigal etmekte olan firmamız teknik, teknolojik ve ticari deneyim kazanmış personel kadrosundan oluşmuştur.

Asansörlerin montajı bu konuda geniş deneyimi olan yetkili teknik elemanlarca yapılarak, her aşamada mühendislik düzeyinde denetlenmektedir.

Yapılan tesislerimizin malzeme ve imalat hatalarına karşı garantili olup asansörlere özenli ve sürekli bakım-arıza hizmeti sağlanır.

Firmamız, isteğe bağlı olarak yerli veya tamamen ithal malzemeden oluşan Normal , Çift hızlı, Kademesiz hız sistemli, her türlü teknolojiye sahip,tam otomatik her tip ve kapasitede ASANSÖR,YÜRÜYEN BANT VE MERDİVEN tesisi ve bu konuda tüm mimari, mühendislik ve proje çizim hizmetlerini eksiksiz olarak sunmaktadır.


Sizlerinde asansör bakım, onarım, montaj ve modernize konusunda ihtiyacınız olan hizmetleri eksiksiz olarak vereceğimize inanarak tarafınızdan açılan ve talep duyulan komple tesis, bakım, onarım, montaj ve modernize ihalelerinde bizden de teklif almanız bize büyük gurur verecektir,Değerli iş taleplerinizi bekleriz.


Bakımın Amacı
Asansörlere uygulanan bakımın amacı, donanımın performansını, güvenirliliğini sağlamaktır. Ayrıca tesisi düzenli ve verimli, arızayı önleyecek düzeyde emniyetli olarak çalıştırılacak en üst düzeyde tutmak ve işletme kayıplarını en aza indirmek de bakımın amaçlarındandır. Bunun için uygulanması gereken bakım yöntemleri şunlardır;
• Koruyucu ve Planlı Bakım
• Arızadan Kaynaklanan Bakım
• Doğru ve tam bir bakım
• Sorun yaratan elemanların yerine daha güvenilir elemanları kullanma
• Rapor edilen asansörün tasarımcı tarafından gerekli değişikliklerin yapılması


ŞAHLAN ASANSÖR müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için, müşteri ihtiyaç ve
beklentilerini analiz edip, eğitilmiş personelimizin katılımıyla, kaynaklarımızı verimli kullanıp, sistemimizi ve ürünlerimizi gözden geçirip, sürekli iyileştirmeyi ağlayarak, kalitede lider, bölge pazarında öncü, ürünlerimizin güvenliği, konforu ve estetiği ile size özel tasarımlar sunmak kuruluşumuzun temel politikasıdır.

Bakım - Onarım - İmalat - Arıza

İletişim

Yetkili Murat YAVUZ-Osman DEMİRCİ
GSM 0 532 397 78 44-0 532 397 78 24
Telefon 0 422 323 53 47-0 422 325 98 99
Faks 0 422 324 69 46
Email sahlan_asansör@hotmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres Salköprü Mahallesi Sanayi 1.Cadde Sadıkbey apt. No:19
Şehir MALATYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri