Bekas İnşaat

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • KAYSERİ

Hakkımızda


BEKAŞ İNŞAAT, 25 yıldır sektöründe, ilkeli - dürüst çalışması ile güven ve kalitenin simgesi olmaya devam etmektedir.

Kuruluşunda ki amaç konut üretmek olan BEKAŞ İNŞAAT, bugüne kadar üstlenmiş olduğu bütün projeleri zamanında bitirmiş olup devam etmekte olan projeleri söz verdiği gibi zamanında bitirmeyi taahhüt etmektedir.

BEKAŞ İNŞAAT, müşteri memnuniyetini amaçlamış olmakla birlikte, garantili ev sahibi olmak isteyen insanların tercih ve beklentilerini ön planda tutarak yapmış olduğu yatırımın karşılığını almış olmanın mutluluğunu yaşatmaktadır.


ÇALIŞMA STRATEJİMİZ
BEKAŞ İnşaat çalışanları, ortak değerler bir araya gelerek çalışmalarını yürütürler.

Yenilikçilik : Her zaman yeniliğe açık olmak, hem sektörel hem kurumsal tüm yeni gelişmeleri yakından izlemek başarıda en önemli etkenlerden biridir.


Müşteri Odaklılık : Şirketin tüm fonksiyonlarında müşteriyi ön plana çıkarmaktır. BEKAŞ için müşteri en önemli öz varlıktır, şirketin öncelikleri arasında ilk sıradadır ve grubun yapılanması, işleyişi, hedefleri, temel stratejileri ve rekabet modelleri onun üzerine kurulmuştur.

Sosyal Sorumluluk : BEKAŞ taşıdığı sosyal sorumluluk çerçevesinde doğaya, eğitime, bilime ve toplumsal yaşama katkıda bulunmak için çaba gösterir.


Sürekli Gelişim : Rekabet gücünü artırmanın temelinde sürekli gelişim yatar. bu amaçla gerek grup içi gerekse profesyonel kuruluşlardan alınan destek ile çeşitli kurs ve seminerlerle çalışanların bilgi ve becerilerinin yükseltilmesi hedeflenir.

Güvenlik : Konut gibi kalıcı değerler üreten bir grup olarak güvenilirlik birinci derecede önemlidir ve BEKAŞ bu alanda maksimum özveri ile güvenilirliği en üst düzeye çıkarmak için çalışmaktadır.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0 352 232 51 13
Faks 0352 222 28 12
Email
Resmi Web Sitesi www.bekasinsaat.com.tr
Adres SAHABİYE MAHALLESİ BOYLAR SOKAK BEKAŞ İŞ MERKEZİ KAT: 6 NO: 6 KOCASİNAN

Şehir KAYSERİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri