Di-De Tabldot Toplu Yemek Sanayi

  • Yemek Fabrikaları
  • MALATYA

Hakkımızda

Dİ-DE Yemek Fabrikası; Malatya genelinde personel yemeklerinde,davet,organizasyon,dernek toplantılarınızda , öğle ve akşam yemeklerinizde,toplu yemek hizmetleri vermekteyiz.Hijyenik koşullarda , usta aşçılarımız tarafından hazırlanmış olan yemeklerimizi "Özel Misafirlerinize bile ikram edebileceğiniz personel yemekleri" titizliğinde üretmekteyiz.Bizi en güzel, referanslarımızdan sorarak tanıyabilir, deneme yemekleri alarak test edebilirsiniz.O nedenle, tabldot yemekleriniz için, lütfen bize bir fırsat verin, kendimizi ve yemeklerimizi tanıtalım. Bizim için önemli olan bizimle çalışmaya başlamanız değil, öncelikli olan bizi tanımanızdır. İnanıyoruz ki , bizi tanıdıktan ve tabldot yemek çeşitlerimizi tattıktan sonra gerisi gelecektir.

AMACIMIZ ; çevreye saygılı, sağlıklı ve hijyen şartlarına uygun bir ortamda, en kaliteli malzemeyi kullanarak, lezzetli yemekler üretmek, aşırı kar amaçlamayan dürüst ticari anlayışla maksimum müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

HEDEFİMİZ ; yemek kalitesinin mükemmelliği ve sürekliliğini birbirine güvenen ve saygı duyan eğitilmiş personel ve kaliteli tedarikçilerle, müşterek, içten ve özverili çalışma ile sağlamaktır. İŞYERİNİZDE personelinizin şirket bağlılığının arttırmasını, kurum ruhunun gelişmesini sağlayan ve iş veriminizi yükselten yemek ve hizmetleri sunar. FABRİKANIZDA işçilerinize ihtiyaç duydukları çeşit ve kaloride yemekler sağlar, çalışma barışının ve randımanın istediğiniz düzeyde olmasına yardım eder. OKULUNUZDA anaokulundan üniversiteye kadar bütün öğretim kurumlarında öğrencilerin yaşlarına göre sağlıklı, lezzetli, eğlenceli yemek ve hizmetleri sunar.ŞANTİYENİZDE yönetici ve personelinizin geçici olarak yerleştiği şantiyelerde hayatın güzel ve mutluluk verici olduğunu, sıcak ve lezzetli yemekleri ile anlatır.HASTANENİZDE yönetici ve klinik diyetisyenleri ile hastalarınız ve sağlık personeliniz için gerekli bütün şartlara sahip mönüler sunar.
Hizmetlerimiz / Hizmet Anlayışımız

HİJYEN
Müşterilerimizin besin ihtiyaçlarını karşılamak ve sosyal periyodik doyumu sağlamak amacıyla hazırlanan yiyecekler tüketicilerin sağlığında her hangi bir risk etken olmaması için titizlikle üretilmektedir. Besinler yüksek sağlık bilgisi standartlarında temin edilmiş mutfaklarımızda hazırlanmaktadır.

Çalışanlarımızın periyodik olarak sağlık kontrolleri gerçekleştirilerek bulaşıcı hastalıkların ve mikroplarının yayılması engellenmektedir.

GIDA HİJYENİ
Gıda hijyenini uygulamak temizlikten ve temiz olmaktan ileri bir kavramdır. Gıdayı zararlı bakteriler zehirler ve yabancı maddeler içeren risklerden korumak mevcut bakterilerin üremesini engelleyerek müşterilerimizin rahatsızlığını engellemek, yemeğin gereksiz zayiatına yol açmamak, gıdayı doğru pişirme yöntemi ile zararlı bakterileri yok etmek.

KALİTE GÜVENCE
Yemeklerimizden alınan numuneler oluşabilecek olumsuzluklara karşı 24 saat süreyle steril kaplarda saklanmaktadır. Gerektiğinde analizi mümkündür.

LOJİSTİK DESTEK
Müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek doğrultusunda kalite standartlarımızda üretilen yiyeceklerimiz günün her saatinde süratli titiz ve deneyimli ekibimizle, uygun araçlarımızla sağlıklı bir şekilde sizlere ulaşacaktır.

GARANTİMİZ
Müşterilerimiz bizim müfettişlerimizdir. Günün her saatinde denetleme hakkına sahiptir.
Hijyen şartlarına uyum temel prensibimizdir. Lezzet, kalite ve temizlik temel görevimizdir.

HEDEFİMİZ
Yemek kalitesinin mükemmelliği ve sürekliliğini birbirine güvenen ve saygı duyan eğitilmiş personel ve kaliteli tedarikçilerle, müşterek, içten ve özverili çalışma ile sağlamaktır. İŞYERİNİZDE personelinizin şirket bağlılığının arttırmasını, kurum ruhunun gelişmesini sağlayan ve iş veriminizi yükselten yemek ve hizmetleri sunar. FABRİKANIZDA işçilerinize ihtiyaç duydukları çeşit ve kaloride yemekler sağlar, çalışma barışının ve randımanın istediğiniz düzeyde olmasına yardım eder. OKULUNUZDA anaokulundan üniversiteye kadar bütün öğretim kurumlarında öğrencilerin yaşlarına göre sağlıklı, lezzetli, eğlenceli yemek ve hizmetleri sunar.ŞANTİYENİZDE yönetici ve personelinizin geçici olarak yerleştiği şantiyelerde hayatın güzel ve mutluluk verici olduğunu, sıcak ve lezzetli yemekleri ile anlatır.HASTANENİZDE yönetici ve klinik diyetisyenleri ile hastalarınız ve sağlık personeliniz için gerekli bütün şartlara sahip mönüler sunar.

Referanslar

Dİ-DE yemek birçok

okul,
devlet dairesi,
resmi kurum,
dershane,
fabrika,
kargo şirketi

gibi müesseselere hizmet sunmuş;

kalite ve lezzeti sayesinde birçok firma tarafından tercih edilmiştir.

Bunun yanında

düğün,
mevlit,
toplantı ve
eğlencelerde

firmamız üzerine düşeni layığıyla yerine getirmiştir

İletişim

Yetkili
GSM 0532 244 95 95
Telefon 0422 311 67 70
Faks 0422 311 62 22
Email di-deyemek@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.dideyemek.com
Adres Gıda Toptancılar Sitesi I Blok.No:5
Şehir MALATYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri