Gökşen Bilgisayar

  • Bilgisayar ve Teknoloji
  • KOCAELİ

Hakkımızda

GÖKŞEN'in temel misyonu, sadece yüksek kaliteli teknolojik ürünleri tüketiciye sunmakla sınırlı kalmamıştır. Bilişim sektöründe kuruma ve ihtiyaca odaklı özel çözümler üretmekte ve sattığı her şeye artı değer katmaktadır. 1994 yılında kurduğu özel BİLGİSAYAR VE İNGİLİZCE KURSU ile eğitim-ticaret-tıp-askeri alanlarda da özel çözümler ve projeler üretmektedir. Yeni teknolojileri çok yakından takip etmesi, GÖKŞEN'e, bilgi veren ve çözüm üreten bir başvuru kaynağı kimliğini kazandırmıştır.

KALİTE POLİTİKAMIZ
Sektörümüzde 1989'den bu yana yer alan Gökşen Bilgisayar'ın geliştirdiği ve uyguladığı ALTERNATİF YAKLAŞIM, müşteri ilişkilerinde, satış operasyonlarında, teknik destekte, dağıtımda ve ödeme koşullarında durmaksızın yeni alternatifler üretme felsefesidir.
Gökşen Bilgisayar çalışanları, müşterilerimizin beklentilerini ve önceliklerini anlamaya odaklanmışlardır. Müşterilerimizle kurulan sağlıklı bir iletişim sonucu, bize iletilen istek, öneri ve fikirlerin değerlendirilmesi ve geliştirilerek uygulanması işimizin özünü oluşturur.
Ülkemizin ve sektörümüzün koşullarını göz ardı etmeden ve kendi olanaklarımızı da katarak, alışılagelmiş uygulamaların ötesinde, durmaksızın yeni alternatifler üretiriz.
Müşterilerimizi Gökşen Dostları olarak görür ve onların rekabet gücü ve karlılığını arttırmanın, aynı zamanda bizimde rekabet gücümüzü ve karımızı arttırmak olduğunu biliriz.
Bilişimde alternatif yaklaşıma göre kar, yarattığımız ürün, hizmet ve etkinlik alternatifleri sonucu, memnun kalan müşterilerimiz tarafından bize verilen ödüldür.

İşimizi yaparken topluma, sektör kuruluşlarına ve müşterilerimize karşı, ekonomik ve toplumsal bir varlık olarak sorumluyuz.
Müşterilerimizin beklentilerini, yasal koşullara bağlı kalarak yerine getirir ve değeri mümkün olduğu kadar, yüksek ürün ve hizmet alternatifi sunarak, onların saygısını ve bağlılığını kazanmaya çalışırız.
Ürün ve hizmet aldığımız kuruluşlara, karşılıklı yararlarımızı düşünerek davranır, işbirliği ve güven içerisinde çalışarak, verimliliğimizi yükseltiriz.
Çalışanlarımızın şirketimizin başarısında payı olan, katılımcı, yaratıcı, kendini sürekli geliştiren, yaptıkları işten tatmin olan ve kendini güvencede hisseden kişiler olmasını sağlarız.
Şirketimizin performansını sürekli ölçümleyerek, belirlenen kalite hedeflerimize ulaşılmasını sağlarız. Böylece çalışanlarımızın da katılımıyla sürekli denetlenen kalite güvence sistemimizin, her noktasında sürekli bir iyileşme gerçekleştiririz.
Bize göre kalite; sorumluluklarımızı yerine getirirken doğru şeyi, doğru zamanda, doğru yapmak için gerekli olan en önemli araçtır.
Yeni bin yılda vizyonumuz, bilişim sektöründe 16 yıldır sürdürdüğümüz istikrarlı büyüme ve gelişmeyi devam ettirmek ve değer katan firma statüsünü korumak olacaktır.



İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0262 413 1 413
Faks 0262 413 1 413
Email
Resmi Web Sitesi www.goksan.com.tr
Adres AMİRAL SAĞLAM CADDESİ YILDIZHAN NO:1 GÖLCÜK
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri