Askor Yemek Sanayii

  • Yemek Fabrikaları
  • DİYARBAKIR

Hakkımızda

Askor Toplu Yemek Ticaret Limited Şirketi


İnsanın zorunlu temel ihtiyaçlarının başında gelen beslenme; sadece karın doyurma işlevi olmayıp, sağlıklı yaşamın devamı ile gelişimini sağlayan en önemli unsurlardan biridir. Sağlıklı beslenmemiz için günlük kalori ihtiyaçlarınızı göz önünde bulunduran üretimden sorumlu kadromuz, aynı zamanda pişirdiği aşa sevgisini de katarak hem gözünüze hem de midenize hitap etmenin mutluluğu içindedir.


Askor Yemek olarak felsefemiz; çalışanlarımız ile birlikte "Sürekli İyileştirme Eğitimleri" alarak, konusunda uzman, profesyonel kişilerden oluşan, teorik ve pratik uygulamalarla devamlı kendisini aşan, daha iyiye sahip olmayı hedefleyen bir anlayıştır

ASKOR Yemek toplu yemek sektöründe tecrübesi ,TSE belgesinden sonra almış olduğu İSO 9001 belgesi, HACCP belgesi, OHSAS belgesi, ve profesyonel ekibi ile tüm sektör dallarında gıda üzerine müteahhitlik hizmeti veren bir kuruluştur.

Temel ilkeleri olan Müşteri Memnuniyeti, Toplam Kalite, Profesyonel Organizasyon Yapısı ve Lojistik Destek Birimleri ile sektörün öncü kuruluşlarındandır.Tüm hizmetlerimizden hizmet öncesi ve sonrası hijyenik ve kalorisel sorumluluğun çalışmaları istikrarlı ve prensipli bir şekilde yürütülmektedir. Günümüz ekonomik şartları göz önüne tutularak en optimal maliyet hesapları yapılarak siz sayın müşterilerimize en ekonomik ve kaliteli hizmetlerimizi sunmak gayreti ve çabası içerisindeyiz. Bu çabayı sarf ederken kaliteden ödün vermemek en temel ilkemizdir.

ASKOR Yemek Gıda Sanayi, bu sektördeki yeri itibari ile almış olduğu sorumluluğun önemini bilmekte ve uygulamaktadır.Hızla değişen global dünyadaki tüm Teknik ve Endüstriyel yenilikleri takip ederek, bunların adaptasyonunu sürdürmektedir.

Tek hedefimiz: "MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE TOPLAM KALİTE" dir.

Firma olarak bize göstermiş olduğunuz ilgi ve duyarlılığa teşekkür ederiz. ASKOR , yemeklerini Gıda Mühendisi kontrolünde, damak zevkinize uygun ve en leziz şekliyle hazırlamaktadır. Ayrıca gerekli olan üretim izin belgelerine sahiptir. İşletmemiz günlük 5000 kişiye hizmet verebilecek kapasitededir.

Mönülerimiz sizden gelecek talepler doğrultusunda,kalorileri çalışma sisteminize uygun şekilde planlanmış olarak, her ayın başında sizlere sunulmaktadır.

SİZLERDEN BİZİ ARAŞTIRMANIZI, TANIMANIZI VE SONRA DA
ASKOR MÜŞTERİ AİLESİNE KATILMANIZI İSTERİZ.

REFERANSLARIMIZ:

Diyarbakır Carrefour Şubeleri
Diyarbakır MNG Kargo Şubeleri
Shell Prenco
Mardin Çocuk Esirgeme Kurumu
Türk Telekom Lisesi
Tevfik İnşaat Ltd. Şti.
Diclekent Tıp Merkezi
Yeni Yaşam Tıp Merkezi
Amid Kardiyoloji AŞ.
Ferhat Ay Rehabilitasyon Merkezi


TAŞIMA ve SERVİS:
Yemek kalitesinin fabrikada ateşten indiği kadar iyi olabilmesi önemlidir. Bu nedenle, sıcak yemekler termobox taşıyıcılarda, soğuk yemekler ise paslanmaz gastronom küvetler içerinde nakledilir.
Bu özel taşıyıcılar, nakliye esnasında oluşabilecek mikroorganizma, toz vb. gibi istenmeyen koşullardan ürünleri koruyarak sağlıklı besinleri sizlere ulaştırır.


İletişim

Yetkili Yunus ASLAN-Muhammet Mehdi KORKMAZ
GSM 0 532 552 67 92-0 544 913 91 70
Telefon 0 412 226 21 62
Faks 0 412 226 21 62
Email bilgi@askoryemek.com.tr-yunusaslan@askoryemek.com.tr
Resmi Web Sitesi www.askoryemek.com.tr
Adres Şehitlik Mah. Köşkler Mevkii Eski Köy Hiz. Sosyal Tes. İŞGEM İçi D-i-10
Şehir DİYARBAKIR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri