Yunuslar Nakliyat

  • Nakliye
  • ANKARA

Hakkımızda

22.02.2002 yılında Muammet Ziliftar tarafından kurulan firmamız. Taşımacılık konusunda faaliyet göstermektedir. Firmamız Ulaştırma Bakanlığı Kara Ulaştırma Genel Müdürlüğü tarafından K-3 Yetki Belgesi verilmiş olup. araçlarımızda K-3 Taşıt Belgeleri bulundurularak çalıştırılmaktadır.

Evden eve nakliye sektöründe 25 yılı aşan deneyime sahip yöneticileri, uzman personeli, işin gerektirdiği ekipman ve depolarıyla eşyalarınızın size ifade ettiği değerin bilincinde olarak beklentilerinizi de aşacak hizmetin garantisiyiz.

Yurt içi şehir içi nereye taşınıyor olursanız olun Yunuslar nakliyatı seçmekte vereceğiniz doğru karar, her aşamasında huzur duyacağınız taşınmanın başlangıcı olacaktır. Hemen evden eve nakliyat teklifi isteyin.

Evden Eve Nakliyat sektöründe işini bilen uzman kadromuz , tecrübelerimiz ve iş ahlakımızla müşterilerimize sağladığımız "Sorunsuz Nakliyat" bizim en temel prensibimizi oluşturmaktadır.

* En büyük hedef ve farkımız , olağanın dışında , belli kalıplar ile değil siz müşterilerimizin istekleri ve arzuları dahilinde , taşınma işini en sorunsuz şekilde gerçekleştirmektir. Bizim için önemli olan müşterilerimizin sıkıntısız bir şekilde taşınma işinin gerçekleşmesidir.

* Şu unutulmamalıdır ki ! Evden Eve Taşımacılık (Nakliye) , hafife alınmamalı , kesinlikle uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir. Tecrübesiz kişiler tarafından yapılacak taşımada meydana gelecek hasarlar , maddi açıdan karşılansa bile bu olayın vereceği rahatsızlık ve maneviyat hiç bir şekilde karşılanamaz.

* Hasarsız Nakliye garantisi
* Uzmanından demonte ve monte işlemleri
* İşini iyi bilen uzman kadro

İletişim

Yetkili Muhammet ZİLİFTAR
GSM 0535 283 48 20 - 0532 260 74 56 - 0507 298 15 70
Telefon (0312) 323 26 16 - (0312) 321 24 54 - (0312) 352 41 42
Faks
Email yunuslar@yunuslarnakliyat.com
Resmi Web Sitesi www.yunuslarnakliyat.com
Adres Kıvrımlı Cad. Nurgül Sok. No: 6/A Etlik
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri