Eskici Tente Branda

  • Çadır Branda Tente
  • MUĞLA

Hakkımızda

1994' den bu yana sürekli büyümeyi hedef alan, kalite ve özenli işçilikten hiçbir şekilde ödün vermeyen, alanındaki yenilikleri ve gelişmeleri takip eden ve vizyonunu her geçen gün genişleterek yoluna devam eden, sektörünün öncü firmalarından olan Bodrum Eskici Tente Branda & Döşeme, branda, ve Döşeme Sistemleri , Müşteri memnuniyetini herzaman kendine en önemli ilke edinmiştir...

Herbiri kendi alanında uzman, profesyonel kadromuzla zamanında teslimat, teslimat sonrasında anında teknik servis güvencesi ve geniş ürün yelpazesiyle siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan, BODRUM BENTE BRANDA , branda ,ve Döşeme Sistemleri , aynı zamanda sektörüyle ilgili Dünya çapındaki gelişmeleri takip ederek siz değerli müşterilerimiz için gerekli gördüğü tüm yenilikleri ülkemize getirerek bünyesine katmaktadır....

Bodrum Eskici Tente Brandacılık olarak her işimizi Profesyonel ekipman, deneyimli ve uzman kadro ile kaliteli ürün anlayışıyla tamamlarız...

İşlerimizde her zaman sağlamlığa önem vermekle birlikte, özellikle ürünlerimizde kaliteye dikkat ederiz. Satış sonrası hizmette yine Bodrum Eskici Tente Brandacılık farkını sunarak, bakım ve onarım hizmetlerini de yine aynı güvence ve sağlamlıkla gerçekleştiririz.

İşte bu yüzden Bodrum Eskici Tente Brandacılık kurulduğu günden bu yana pratik, modern ve kaliteli hizmet anlayışından yola çıkarak tüm işlerinde tam güvence vermektedir.

Bodrum Eskici Tente Branda ve Çadırcılığın kendine ilke edindiği özelliklerin başında gelen sınırsız hizmet ve bol çeşit ile vitrinleriniz, bahçeleriniz, evleriniz yağmurdan ve güneş ışınlarından korunur, işyeriniz son derece estetik, modern ve zengin bir görünüm kazanır.

Cafeleriniz, restaurantlarınız, çay bahçeleriniz,tentelerimizle daha geniş mekanlara dönüşecek, yağmur ve güneş ışınlarından korunacak. işyerinizle çeveniz esttetik,modern ve zengin görünüme kavuşacaktır.

Geniş cepheli cafe, çay bahçesi, restaurant teras gibi mekanlarınız için çift yöne açılımlı, mafsallı tentelerimiz en doğru seçiminiz olacak.

Şıklığın ve sağlamlığın kesiştiği nokta.

Bodrum Eskici Tente Brandacılık, Özel Alüminyum profillerle, titizlikle ürettiği tente çeşitleriyle, uzman kadromuz tarafından özenle monte edilmiş şık, sağlam tente Bodrum Eskici Tente Brandacılık güvencesiyle yapım sonrası hizmet anlayışı ile kurulduğu günden bu yana sağlamlık, kalite ve güvenirlik ilkesinden asla ödün vermemiştir.

İşte bu yüzden şıklığın ve sağlamlığın kesiştiği nokta olmayı sürdürüyor.

Hoteller, Restaurantlar, Çay Bahçeleri, Kafeteryalar, Pastaneler, Havuz Kenarları, Teras ve Bahçeler Bodrum Eskici Tente Brandacılığın üstün hizmet anlayışı ile sunduğu kaliteli ve sağlam tenteleriyle yazlıklarınıza, villalarınıza, evlerinize ferahlık, serinlik ve kesinlikle estetik bir görünüm kazandıracak.

Üstelik gölgelik aradığınız her yerde Bodrum Eskici Tente Brandacılığın size sunduğu ayrıcalıktan yararlanmanın keyfini çıkaracaksınız.

İletişim

Yetkili Mehmet BELLİER
GSM 0 553 433 27 21
Telefon 0 252 316 84 34
Faks 0 252 313 19 42
Email info@bodrumtentebranda.com
Resmi Web Sitesi www.bodrumtentebranda.com
Adres Turgutreis Cadddesi No: 342 Migros Karşısı BODRUM
Şehir MUĞLA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri