Milenyum Tente

  • Çadır Branda Tente
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Firmamız, üretim tecrübesini 1995 yılından buyana siz değerli dostalarımıza sunmaktadır.Günümüz koşullarına bağlı olarak yeniden yapılandırma sürecine giren firmamız, gerek eski müşterilerine vermiş olduğu hizmetlerin takipçiliğini yaparak gerekse potansiyel üretim parkurumuza ihtiyaç duyabilecek kişi ve kurumlara ulaşmak amacı ile pazarlama ve teknik destek bölümlerini ve ekipmanlarını yeniliyerek yapmış olduğu açılıma siz yeni değerli dostlarımızıda katmak istemektedir.

Yapılması kesinleşen tasarım ve projeler müşteri istedi doğrultusunda bilgisayar ortamında 3D animasyon olarak hareketlilik kazandırılır.Olası hata ve aksaklıkları enaza indiren bu sistem günümüz koşullarında ehil ellerde ustalıkla şekillendirilir.

Bu sistem üzerinde onaylanan tasarım ve projeler teknik ekiplere iletilerek ivedi olarak müşteri kullanımına sunulmaktadır.

Acil bakım gerektiren ürün ve ürün ekipmanları içinde 7/24 prensibini benimseyen firmamız müşteri maduriyetini en aza indirgemektedir.

Yapılacak tasarım ve projeler için teknik birimlerimiz tarafından yerinde fizibilite çalışması icra edilerek olası fiyatlandırma hataları enaza indirgenir.

Ürün yelpazesinin genişliği Türkiye dahilinde bulunan farklı iklim koşullarına göre çeşitlendirilmiştir.Ürünlerde kullanılan profil Aliminyum olup RAL 9010 (beyaz) elektrostatik boyalıdır.Özel renk tercihleri harici olarak müşteri beğenisine sunulur.

Bu koşullar altında siz değerli dostlarımıza hizmet etmekten onur duyarız.

İletişim

Yetkili Faik KUTLU
GSM 0532 420 06 25
Telefon 0 212 646 52 67 - 0 212 646 52 77 - 0 212 646 52 55
Faks 0 212 646 52 55
Email
Resmi Web Sitesi www.milenyumtente.net
Adres Nine Hatun Mah. 152 Sok. No: 4
Esenler

Atolye :
Nine Hatun Mah Seyid Onbaşı Cad No: 57/C
Esenler
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri