Asimetrik Cam Balkon Sistemleri

  • Cam Balkon Sistemleri
  • ANKARA

Hakkımızda





CAM BALKON SİSTEMLERİ NEDİR?

NEDEN “ASİMETRİK”CAM BALKON SİSTEMLERİ ?Çünkü; Cam balkon kapatma sistemleri, evinizde estetik ve fonksiyonel bir balkon yaratmanın en modern yoludur.
Camların katlanarak aynı noktaya toplanabilme özelliği nedeni ile mevsimsel değişikliklere en iyi cevap verebilen bir sistemdir. Bu sayede güzel hava şartlarında açık tutularak hiç kapatılmamış gibi mekanlardan yararlanılması sağlanır. Rüzgar, yağmur, kar, toz, vb. olumsuz hava koşullarında dış etkilerden koruma sağlar...
Cam balkon kapatma sistemleri, estetik bütünlüğü ve fonksiyonelliği mükemmel şekilde birleştirir. Yapıya ve zevklerinize uygun renk seçenekleri sunmasının yanı sıra, son derece kullanışlı ve dayanıklıdır .Sistemde kullanılan alüminyum profillerin boyası elektrostatik toz fırın boya olup, deformasyona dayanıklı ve uzun ömürlüdür.
Cam balkon kapatma sistemlerinde kullanılan tüm camlar temperli (securit) cam olup darbe dayanımı maksimuma çıkartılmış ve dolayısı ile kırılma riski en düşük seviyeye indirgenmiştir.
Sistemde kullanılan camlarda istenildiği taktirde renkli cam alternatifleri mevcuttur.
DİĞER ALTERNATİFLERLE KIYASLA

CAM BALKON SİSTEMİ

Manzara Kaybı: cam balkon kapamada arada herhangi bir profil kayıt olmadığından hiç bir şekilde görüntü kaybı oluşturmamaktadır.

Temizlik: Cam balkon sistemlerinde cam kanatları içeri doğru ardı ardına katlanarak açıldığından dolayı dışarı sarkmadan oturduğunuz yerden kolaylıkla temizleme imkanı sunar.

imar mevzuatına aykırılığı: cam balkon kapama görüntü kirliliği yapmadığından ve binanın dış yapısını bozmadığından imar mevzuatına aykırı değildir. Bu sistemlerin uygulanması yerel yönetimlerin tasarrufundadır.

Sağlık Açısından: cam balkon sistemleri 1. kalite alüminyum ve geneli camdan kaplı olduğundan dolayı herhangi bir sağlık sorununu tehdit etmemektedir. Aksine sistem tamamen açılıp kapandığından dolayı ve güneş enerjisini süzerek içeri aldığından sağlık açısından artılar katmaktadır.

ISI Yalıtım: Cam balkon sistemleri ısı yalıtım bakımından %10 - %15 plastik doğramaya oranla soğuk olur. Fakat bu oran içinde balkonunuzu balkonluk dan çıkarıp bir oda gibi kapatmaya da hiç gerek yoktur.

PLASTİK DOĞRAMA VE AHŞAP PENCERE SİSTEMİ

Manzara Kaybı: Plastik kapamada arada profiller olduğundan görüntü kaybı %40lara ulaşır.

Temizlik: Plastik balkon kapatmalarda camların hep beraber açılma şansı olmadığından mutlaka dışarı sarkılarak temizlenmesi gerekiyor buda kullanıcılarına oldukça zor gelir.

imar mevzuatına aykırılığı: Görüntü kirliliği yaptığından imar mevzuatına aykırıdır. şikayet edildiği takdirde sökülmek durumundadır.

Sağlık Açısından: Plastik doğrama kullanılan plastik malzemelerinin geneli kırık malzemeden ( geri dönüşümlü plastik ) olduğundan büyük oranda kanserojen madde içerir ve güneş de fazla kızdığı zamanda içerisine plastik kokusu verdiğinden oturulmaz hale getirir. ISI Yalıtım: Plastik doğrama ısı yalıtım bakımından %100 etki sağlar. fakat mekan balkonlukdan çıkıp kiler, küçük oda, veya sera etkisi yaratır.









İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0 (312) 385 10 67 (Pbx)
Faks 0 (312) 385 13 48
Email info@asimetrikcam.com
Resmi Web Sitesi www.asimetrikcam.com
Adres Keresteciler Sitesi 230. Sokak C Blok No : 27 OSTİM
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri