Atapark Otel

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • FETHİYE/MUĞLA

Hakkımızda

Bir doğa harikası Fethiye Körfezinde, yeşille denizin buluştuğu en nadide noktada yer alan Ata Park Hotel, tüm bir yıl boyunca misafirlerine hizmet verebilecek şekilde düzenlenmiştir.

Hotel Ata Park aynı zamanda Akdeniz mutfağından en seçkin menüleri ve özel kavından en değerli şarapları sunan Şaraphane A'la Carte Restaurant veAta Cafe & Bar ile damak zevkinize de hitap eden çok özel bir mekandır.

Odalarımızda ;

Telefon, uydu TV, özel kasa, fön makinası, duşakabin, yangın adaptörü, wireless internet, split klima, balkon, deluxe odalarda banyoda küvet, günlük oda temizliği, güvenlik kameraları 24 saat jeneratör bulunur.

Oda tiplerimiz...

Üçlü Standart Odalar (deniz manzaralı)
Double Standart Odalar (kara manzaralı)
Süit Oda (deniz manzaralı)
Double Çatı Odaları(deniz manzaralı)
Üçlü Çatı Odaları(deniz manzaralı)
Üçlü Deluxe Odalar (deniz manzaralı)
Double Deluxe Odalar (deniz manzaralı)
Deluxe Apartlar (2 kişilik) (deniz manzaralı)

Kahvaltı ve akşam yemekleri dışında her türlü Snack ve A'la Carte menüyü alabileceğiniz, deniz ve havuz manzaralı Restaurant ve Pool Bar, Ege ve Akdeniz güneşini en tatlı meltemleri ile buluşturan, güneşlenirken aynı zamanda serinleyebileceğiniz deniz manzaralı havuz, Ata Park Hotel huzurunu daha bir anlamlı kılıyor.

Türk Hamamı...

Ata Park Hotel sizleri geleneksel mimarisi ve son derece huzurlu atmosferi ile Türk Hamamında ağırlamaya hazır.

Sauna Masaj ve Kapalı Havuz...

Deneyimli kadrosu, aromatik masajları, modern saunası ve kapalı havuzu ile size huzur ve sağlık dolu saatler sağlamayı vaat ediyor.

Açık Havuz...

Ege ve Akdeniz güneşini en tatlı meltemleri ile buluşturan, güneşlenirken aynı zamanda serinleyebileceğiniz deniz manzaralı havuz, Ata Park Hotel huzurunu daha bir anlamlı kılıyor.

Toplantılarınızda ...

Tesisin tüm bölümlerinde kablosuz internet erişimi sağlanmış olup, internet erişimi için ayrıca masaüstü bilgisayar, fax, fotokopi ve tarama cihazı, toplantılarınızda kullanabileceğiniz sunum ekipmanları (tepegöz, projeksiyon ünitesi) ile donatılmış özel bir toplantı salonu mevcuttur.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0 252 612 40 81
Faks 0 252 612 40 82
Email info@hotelatapark.com
Resmi Web Sitesi www.hotelatapark.com
Adres 2. Karagözler Fevzi Çakmak cad. no:161
Şehir FETHİYE/MUĞLA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri