Boğaziçi Nakliyat

  • Nakliye
  • ANTALYA

Hakkımızda

Bogazici Evden Eve Nakliyat ile size Taşınma sıkıntılarınızdan kurtarmayı ve Kaliteli Taşımacılık anlayışımızla sizin en büyük yardımcınız olmayı hedefliyoruz.
Hazırlık Başarılı bir anahtardır; Bizlerden taşınma talebinde bulunduğunuz anda sizin için özel yolladığımız experimiz ile eşyalarınızı en uygun taşıma için hazırlamasını ve listeleyerek, fiyat ve araç seçme işlemlerini gerçek zamanlı eşyaların bulunduğu ortamda gerçekleştirir. Sizlere Güvenli ve kolay bir taşınma için sunum yaparak aklınızdaki soru işaretlerinden kurtulmanızı hedefler, bu sistem tamamen ücretsizdir.
Boğaziçi Nakliyat kuruluşundan beri müşteri memnuniyetine dayanan bir anlayışla hizmet sunmaktadır. Ve bu bize müşteri seçiminde ilk sırada yer alan nakliyat firmalarından biri olmamızı sağlamıştır. Yüzlerce aile ve işyeri bize en değerli eşyalarını emanet ederek bize olan güvenlerini göstermişlerdir. bogazici Nakliyat olarak bu güvene layık bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.
Evden Eve Nakliyat
Boğaziçi Nakliyat olarak yurtiçi evden eve veya ofisten ofise taşınmalarınızda, eşyalarınızın büyük bir dikkatle ve en yüksek kalitede taşınacağına garanti veriyoruz. Taşınma öncesinde müşterilerimize ücretsiz olarak sunduğumuz “Exper Sistemi” ile eşyalarınız tespit edilir. Ayrıca, eşyalarınız firmamız tarafından ücretsiz sigortalanır. Taşınılacak eşyaların listesi tutularak gerekli olan araç ve eleman sayıları ile ambalaj-paketleme için gerekli olan malzememe miktarı belirlenir. Örneğin, taşımada çok özel itina gerektiren eşyalar da görevlilerimiz tarafından tespit edilir. Sistemin sonucunda elde edilen bilgiler göz önünde bulundurarak fiyatlandırma yapılır.
İş Yeri, Ofis, Büro Taşımacılığı
Boğaz İçi Nakliyat ev taşıma yanında ofis ve büro taşınmasında da profesyonel taşıma hizmetleri sunarak ofis taşımasında da lider firma olma özelliğini göstermiştir.

Ambalajlama

Ambalajlama bir sanattir. Boğaz İçi Nakliyat bu isi en iyi yapan kuruluslardan ilkidir yillarin tecrübesi ve teknolojisininde yardimiyla bunu basarmistir.
Muhtelif nedenlerle ambalajlanmasi gereken ev esyalarinizi karton koli, karton fiçi, hava kabarcikli naylon, özel elbise dolapları ve koli banti ile ambalajlanma hizmetleri yapilir.

Depolama

Boğaziçi Nakliyat, birkaç kutu esya veya evinizin tüm esyalarini depolayabilir. Sevk edilen esyanizin boyutlarina göre esyalariniz depolarimizda uygun yerlere yerlestirilir. Klima kontrollü depolarimiz, yanlis kisiye teslim veya mal kaybolmasi gibi hatalari engelleyen bir güvenlik sistemiyle korunmaktadir. Ayni zamanda, esyalarinizin toz veya kir tutmasini da engeller. Kullandigimiz bu sistem, Türkiye'deki en temiz ve güvenilir sistemdir.
Kamyonlarimiz bakimli ve söförleri sarsintisiz tasima konusunda egitimlidirler. Esyalarinizin durumuna göre daha ekonomik küçük kasali kamyonlarimizda vardir.

İletişim

Yetkili Mustafa ÇEVİK
GSM 0 542 250 75 04
Telefon 0 242 346 46 44
Faks
Email bogazicinakliyat@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.bogazicinakliyat.org
Adres Yıldız mah. 227 sokak Özcan apt. No : 20
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri