Yetkin Yemek Fabrikası

  • Yemek Fabrikaları
  • VAN

Hakkımızda

YETKİN YEMEK FABRİKASI

Toplu yemek ve servis hizmetleri alanında faaliyet gösteren, sürekli kendini yenileyen, insana ve eğitime yatırım yapan, kalite ve hijyen konusunda asla taviz vermeyen, köklü ve çağdaş bir kuruluştur. Yemeğin sadece karın doyurmak olmadığını, sağlıklı verimli çalışma gücünü arttıran önemli bir faktör olduğunu her zaman hatırlar ve hatırlatır. Aynı şekilde koktey, açılış, davet gibi insanları biraraya getiren, kişi ve kuruluşların imajını pekiştiren, prestijini artıran önemli toplantılarda da gerken titizliği gösterir.

YETKİN YEMEK FABRİKASI geniş servis ağı ile her mesafedeki kuruluşlara Taşımalı Yemek Hizmeti vermektedir.


ÜRETİM

Gida mühendisi tarafindan günlük kalori ihtiyacina ve degisik damak zevklerine hitap ederek planlanmis yemek listelerine uyularak hazirlanan ihtiyaç listelerinde belirtilmis malzeme, üretim planina uygun sekilde hazirlanir. Kullanilacak alet ekipmanlarin HACCP sisteminin öngördügü sekilde hijyen kontrolleri yapilir. Malzemeler ürün ön hazirlik ünitelerine alinir. Burada yikama, ayiklama ve dograma islemi tamamlanmis olan asil isleme geçilir. Pisirme esnasinda ürünün sicakligi ölçülür bu asama da tamamlandiktan hemen sonra gida mühendisi tarafindan yemeklerin tat, koku ve görünüm kontrolleri yapilir, yemegin gönderilmesi için onay alinir. Yerine gönderilmek üzere kaplara alinir. Buradaki esas yemek sicakliklarinin 65 derecenin altina düsmeden yerlerine teslim edilmesidir. Dolumu gerçeklestirilen yemekler servis araçlarina; sevk edilis sirasina göre itina ile yerlestirilir. Sevkiyat sirasinda olusabilecek tahribati en aza indirmek için gerekli önlemler alinmaktadir. Araçlara yerlestirilen yemekler bölüm sorumlusu kontrol ettikten sonra sevkiyata izin verilir.

İşletmemiz yemek hizmetlerinin servisi sırasısında Terbobaks sistemini kullanarak yemeklerinizin sıcaklığını aynı ısıda muhafaza ederek servis hizmeti sağlamaktadır.

İşletmemiz ISO 9001:2000 TÜRKAK onaylı kalite sistem belgesine sahip olmuş olup bunun yanı sıra SanayiSicil Belgesi,Gıda Üretim İzin Belgesi,Gıda Sicil Belgesi ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından alınmış işletme belgesi ile faaliyet göstermektedir.

TAZİYE VE DÜĞÜN YEMEKLERİ
ÖZEL TOPLANTILARINIZA
ÖZEL GÜNLERİNİZE İTİNA İLE SERVİS YAPILMAKTADIR.

İletişim

Yetkili Veysel YETKİN
GSM 0 535 796 78 17
Telefon 0 432 223 63 50
Faks 0 432 223 63 50
Email veyselyetkin338@hotmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres S.S. Doğu Toptancılar Sitesi A Blok No:1
Şehir VAN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri