Mvs Cam

  • Cam Sanayi
  • VAN

Hakkımızda

CAMI SANATA SANATI HAYATA SUNAN MVS CAM




Sektörün Lider Kuruluşu MVS CAM içerisinde Cam İşleri, Cam işleme, Fizyon Cam ( Vitray), Dış Cephe Giydirme, gibi bir çok alanda Faaliyet süremiz içerisinde sektörün lider firmaları arasındaki yerimizi hızla aldık;Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma ve kalite politikamızı maksimum hale getirdik.. Kurulduğu günden bugüne kararlı ve emin adımlarla sürekli büyümektedir. Yüksek kapasitede, Avrupa standartlarına uygun üretim yapmakta olup başta Cam İşleri, Cam işleme, Fizyon Cam ( Vitray), Dış Cephe Giydirme olmak üzere geniş ürün yelpazesi ile Türkiye’ nin en büyük üreticisi konumunda olmaya hızla ilerlemektedir.



Tüketici için satış sonrası servis çok önemlidir.MVS CAM olarak bu konuda gösterdiğimiz hassasiyet ve yatırımla müşterilerimizin gözünde daha farklı konumlanmaktayız. Görevimiz en kaliteli üretimi ve uygulamayı yapmak, en iyi hizmeti vermek, müşterilerimizin memnuniyetini sürekli kılmaktır.Amacımız zirvedeki yerimizi korumaktır. Firmamız: kaliteyi arayan her müşteriye kaliteden ödün vermeden,insana saygılı,çevreye duyarlı, müşterilerinin, çalışanlarının ve de globalleşen dünyada Türkiye’nin gurur duyduğu bir firma olmayı ilke edinmiştir... Dünyada plastik ürünleri giderek daha da çok kullanılmaya başlandı.



Bu gelişmeyi takiben ürün sayısı ve çeşidinde artış yaşandı. MVS CAM olarak bu ihtiyaca cevap verebilmek için çalışmalarımızı AKAPEN faaliyetleri içinde devam ettiriyoruz. Plastik sektöründe lambri ve lambrinin montaj malzemelerinin her türlüsünü üretme ve hizmete sunma gayreti içindeyiz. Ulusal ve uluslar arası fuarları takip ederek, yeni ürün ve konseptleri inceleyerek, sizleri, daha iyisi, daha yenisiyle buluşturmaya çalışıyoruz. Misyonumuz Sektörde güven duyulan bir firma olarak, bu güvenin vermiş olduğu sorumlulukla, "Kalite ve Uygun Fiyat Bir Arada" sözümüzün bilincinde olarak çalışmaya devam ediyoruz. İlkemiz TÜRKİYE İÇİN ÜRETMEK.



İletişim

Yetkili
GSM 0 532 627 10 91
Telefon 0 432 216 63 34
Faks 0 432 216 63 33
Email info@mvscam.com
Resmi Web Sitesi www.mvscam.com
Adres Yeni Sanayi Sitesi X Blok no : 21 ( PVC)
Marangozlar Sitesi K Blok no:1 ( Cam İşleme
Erciş Yolu Üzeri Altaylı Petrol Bitişi
Şehir VAN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri