Melekler Evi Kapadokya

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • NEVŞEHİR

Hakkımızda

Meleklerevi'nin ailesi ve personeli , sizlere toplam 7 oda ile özlediğiniz huzuru , keyfi ve konforu sağlamakta , kendi evinizde tatildeymiş gibi sıcak ve rahat hisssedeceğiniz rüya gibi bir ortamda hizmet vermektedir.

Hepsi birbirinden farklı dekore edilmiş özel dört oda ile üç suit oda bulunmaktadır.Bunlardan dört tanesi , geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan kaya odalar , diğerleri kaya ve yöresel taş kullanılarak oluşturulan kemerli odalardır.

Banyolarımızın altı tanesinde ithal masajlı duş sistemi bir tanesinde jakuzi vardır.masajlı duş sistemlerinin üçü saunalı kombin sistemdir.

Tüm odalarımız merkezi ısıtma sistemi ile donatılmıştır.Bazı odalarımız ise taş şömineler ile romantik bir tatil keyfi sunmaktadır.

Evin eski dolap kapakları ve kapıları restorasyon sonrasında yeniden değerlendirilerek , pirinç karyolalar ve eski ahşap dolaplarla birarada kullanılarak hayata geçirilmiştir.

Odaların her biri ayrı bir temaya sahiptir. Her odanın özenle tasarımlanmasından kaynaklanan farklılıklara karşın hepsinin ortak özelliği yörenin kendine özgü mimarisinin ve doğal yapı elemanı olan tüflerden kaynaklanan doğal klimasıdır.

Odalarımız ve anlamları:
Hayat :Hayat dinamik bir süreçtir. Katılma davetini kabul eden herkese kucak açar.
Mutluluğun sırrı dediğimiz şey, hayatı seçme isteğimizden daha fazla sır değildir.

İletişim

Yetkili Muammer ERİNAL - Arzu ERİNAL
GSM
Telefon 0 384 341 71 31
Faks 0 384 341 71 05
Email info@meleklerevi.com.tr
Resmi Web Sitesi www.meleklerevi.com.tr
Adres Dereler Mahallesi Dere Sokak No: 59 Ürgüp
Şehir NEVŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri