Palmiyra Otel

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • MUĞLA

Hakkımızda

Otel Palmyra, Muğla bölgesinin Dalyan ilçesinde bulunmaktadır. Huzur arayan ve hoş bir tatil geçirmek isteyen kişiler için ideal bir seçim olan Dalyan, ülkemizin bir çok yeri gibi doğal ve tarihi zenginlikler içinde bir bölgedir.
Dünyada çok nadir görülen Caretta Caretta kaplumbağaları bölgemize yumurta bırakmak için gelirler. Bu muhteşem tecrübeyi bizlerle paylaşmanızı diliyoruz.. Siz de bölgemizin güzelliği ile tanışıp, Dalyan ve Otel Palmyra'dan unutulmaz anılarla ayrılabilirsiniz.
Dalyan kanalına sıfır olan otelimizde 17 standart oda, 4 kişilik 2 aile odası ve 4 kişilik 1 suit oda bulunmaktadır, standart odalarımız iki kişilik ve tek kişiliktir. Otelimizde sabah kahvaltısı, akşam yemegi ve ayrıca A’La Carte restaurantımız, Snack Bar, Kafeterya, Lobyy Bar, Havuz Bar, Teras Bar, Restaurant Bar, Vitamin Bar, açık havuzumuz, odalarımızda LCD televizyon, klima, telefon, fön, sıcak su, kablosuz internet baglantısı, resepsiyonda emanet kasası, açık otopark, bilardo, çocuklar için oyun alanı, TV köşesi, salıncak ve hamak bulunmaktadır.

Otelimizde isterseniz konaklama+kahvaltı, isterseniz yarım pansiyon (konaklama+kahvaltı+akşam yemeği) olarak misafirimiz olabilirsiniz. Ayrıca otel misafirlerimiz Dalyan kanal kenarındaki A’La Carte restaurantımızdan günün her saatinde %10 indirim ile yararlanabilirler.

Sezonda haftada bir akşam fasıl ve haftada bir akşam Karaoke eğlencemiz vardır.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0 252 284 20 96
Faks 0 252 284 25 55
Email info@dalyanhotelpalmyra.com
Resmi Web Sitesi www.dalyanhotelpalmyra.com
Adres Gülpınar Mah. No:62 48840 DALYAN
Şehir MUĞLA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri