Azka Otel

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • BODRUM/MUĞLA

Hakkımızda

Ege bölgesinin incisi olan Bodrumda Bardakçı koyunda yer alan AZKA OTEL denize sıfır konumu şehir merkezine sadece 1.5 km uzaklıkta bulunan Bodrum yarımadasının en seçkin otelidir.Çevre güzelliklerine dokunulmadan inşa edilen AZKA OTEL 1991’den bu yana 4 mevsim 12 ay boyunca misafirlerine hizmet vermektedir. Otelin olağanüstü sahili, tatlı su dolu 2 adet açık, 1 adet kapalı havuzu ve 2 adet çocuk havuzu bulunmaktadır.
Azka Otel 200 odası ile misafirlerinin rahatça konaklayabilmesi için hizmet sunmaktadır. Deniz , bahçe ve havuz manzaralı olarak sunulan Azka odaları 24 saat boyunca oda servisi, çamaşırhane,talep edildiği takdirde doktor, çocuk ve bebek bakım olanakları ile tüm gereksinmeleriniz eksiksiz olarak karşılayacak.

-200 oda
-179 standart
-5 suit
-2 aile odası
-2 engelli odası
-2 geçmeli oda
-10 apart oda
-Halı kaplı zemin
-Banyo/WC
-Split klima
-Satellite TV
-Direkt telefon hattı
-Mini bar
-Saç kurutma makinesi
-Emniyet kasası
-Balkon

Açık büfe sabah ve akşam yemeklerinin servis edildiği ana restauranta ilave olarak gün boyunca açık olan Snack Bar plaj kenarında hizmet vermektedir.Barbekü,beach partileri,Türk ve Rus geceleri ile keyfinize keyif katarak Azka Otel’i vazgeçilmezlerinizin arasına bir numaraya yükseltecektir.

İletişim

Yetkili Hüsniye KAYA
GSM
Telefon +90 252 316 89 92 (6 hat)
Faks +90 252 316 82 14
Email info@azkaotel.com
Resmi Web Sitesi www.azkaotel.com
Adres Bardakçı Koyu Bodrum
Şehir BODRUM/MUĞLA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri