Onur Pansiyon

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • ANTALYA

Hakkımızda

Onur Pension küçük, sekiz odalı bir aile pansiyonudur.Bütün odalar banyolu ve klimalıdır. Odalar basit ama rahat ve ve tertemizdir.
Dört oda çift yataklıdır ve dört oda üç tek yataklı; yedek yatak eklemek mümkündür. Deniz tarafındaki iki büyük terasta, deniz manzaralı ve rahat yastıklarla oturabilirsiniz.
Pansiyonun ön tarafında sakin bir sokak var. Orada alışveriş yapan turistleri görebilirsiniz.
Pansiyonumuz birinci derece SIT alanı olan ve yapılaşmanın kesinlikle yasak olduğu Kekova’dadır. Konumumuz denize sıfırdır.

Kekova yapılaşma olmamasından dolayı ülkemizde bakir kalabilmiş doğa, deniz ve tarihinin güzelliklerini birlikte barındıran ender yerlerden birisidir. Onur Pansiyon'da dört gün, veya daha uzun kalan misafirlerimiz için Demre'den bedava tranfer yapılır ve her gün istediğiniz zamanda botla plaj servisi yapılır.
Onur’un lokantası denizin yan ve üst tarafındadır.

Her akşam, en az on beş farklı çeşitli meze büfesi var ve Onur ızgarada taze balık, kalamar ve et çeşitleri hazırlanıyor. Istakoz ve sezonda yengeç bulunur. Özellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında Likia Yolu yürüyüşçüleri için çok fazla günlük yürüyüş alternatifi vardır. Bu yüzden yürüyüş meraklısı olanlar için eşsiz bir bölgedir.

İletişim

Yetkili Onur ALTAN
GSM 0 532 762 93 19
Telefon 0 242874 20 71
Faks
Email info@onurpension.com <info@onurpension.com>
Resmi Web Sitesi www.onurpension.com
Adres Üçağız Koyu Demre Kale/Kekova
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri