Aegean Yacht

  • Denizcilik Tekne Kiralama
  • MUĞLA

Hakkımızda


AEGEAN YACHT, 1976 yılından itibaren yatçılık konusunda, tarihi şehir ve liman olan Halikarnas, Bodrum'da hizmet vermektedir.

AEGEAN YACHT yöneticilerinin yatçılık konusunda 27 yılı aşan bir deneyimleri vardır.

Türkiye'nin en büyük filosuna sahip AEGEAN YACHT, geleneksel gulet yapımında da uzmanlaşmıştır.

AEGEAN YACHT, gulet tasarımı, projelendirilmesi ve inşa edilmesi konularında uzmanlaşmıştır.

1978 yılından bugüne, bünyemizde tasarlayarak imal ettiğimiz 16 - 45 metre uzunluktaki tekneler; Karayip Adaları, Mısır, Tayland, Maldiv Adaları, İtalya, Fransa, Almanya, Portekiz ve İspanya gibi ülkelere ihraç edilmiştir.

AEGEAN YACHT, geçtiğimiz 15 yıl içerisinde yaptığı atılımlar ve geliştirdiği yeniliklerle yatçılık sektöründe lider konumundadır.

AEGEAN YACHT 18-45 metre boylarında 25 adet guletten oluşan teknelerle en büyük filoya sahiptir.

Ege Yat Yapımı A.Ş. Bodrum İçmeler'deki tersanemizde sac ve ahşap gulet inşa etmektedir. Tersanemiz, yat yapımı ile ilgili tüm üretim donanımlarına sahiptir. Tersanemiz, çekek, yat bakım-onarımı ve yat alım-satımında da hizmet vermektedir.

Ege Yat Turizm A.Ş. Filomuza ait 25 adet guletin dışında değişik firma ve kişilere ait olan yatları da yönetmektedir. A Grubu seyahat acentası belgesine sahip, yat kiralama konusunda uzmanlaşmıştır. Yabancı tur operatörlerinden Thompson Holiday (İngiltere), TUI (Almanya), GTT ve Magic Life Grubu (Avusturya), ALPI TOUR (İtalya) ve NOU VELLE FRONTIERES (Fransa) ile çalışmaktayız.

Tekno Ege Deniz Malzemeleri A.Ş. Ege Yat bünyesine, bölgemizdeki kapsamlı mal stoğu ile en büyük deniz malzemeleri mağazasıdır.

Tekno İçmeler Deniz Malzemeleri A.Ş. İçmeler tersane bölgesindeki yat yapımcılarına yat malzemeleri konusunda hizmet vermektedir.

Tekno Marina Deniz Malzemeleri A.Ş. Bodrum Limanındaki yeni mağazasıyla, yatlara daha yakın olarak yat malzemeleri sağlamaktadır.

Grup Yönetim Kurulu Başkanımız M. Sinan Özer yukarıdaki şirketlerin hisse çoğunluğuna sahiptir.

İletişim

Yetkili Sinan ÖZER
GSM
Telefon 0252 316 1736-0 252 316 15 17
Faks 0 252 313 84 68
Email
Resmi Web Sitesi www.aegeanyacht.com
Adres İçmeler No:54 Bodrum
Şehir MUĞLA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri