Badem Otel

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • MUĞLA

Hakkımızda

Eminiz ki Türkiye'de pek çok tatil yeri var ve buralardan bir çoğuna da gitmişsinizdir.Peki ya hiç Datça'ya özelliklede Palamutbükü'ne geldiniz mi ? Bizimle birlikte sizde tatil yaptınızmı bu eşsiz doğa harikası yerde.Son yıllarda Türkiye'de popüleritesini arttırmış ender tatil yerlerinden birisidir burası. Yıllardır büyük bir özveri ile saklanmış, doğal güzelliğini hiç kaybetmemiş, nefis badem kokulu ağaçların arasında unutulmaz bir tatilin kapılarını açıyoruz sizlere.Buraya geldiğiniz daha ilk saatlerde bile büyük kentin sıkıntılı stresinden kurtulup kendinizi eşsiz doğaya ve denize bırakacağınızdan eminiz.Ailenizle birlikte burada geçireceğiniz tatil sonunda buranın anılarını ve keyfini dostlarınızla paylaşacağnızdan da eminiz.
Önemli olan burada sizleri mutlu bir tatil anısıyla misafir etmektir.Sizler burada geçireceğiniz tatilin en güzel yanlarını uzun yıllar buraya gelerek yaşayacak ve hissedeceksiniz.Badem Motel ailesi olarak sizleri burada yapacağınız tatil boyunca misafir etmeyi,size eşsiz lezzetlerimizden sunmayı büyük bir keyifle size en güzel tatili sunmaktayız.Gelin ; diğer misafirlerimiz gibi sizde Palamutbükü'nü,bizi tercih edin.İyi tatiller...
Palamutbükü'nün en eski işletmelerinden birisi olan Badem Motel yıllardır büyük bir özveri ile siz değerli konuklarını misafir etmekte ve unutulmaz tatilin keyfini yaşatmaktadır.Ailelerin rahatlıkla gelip kaldığı motelimizde ayrıca günübirlikçilerin de uğrak yeri olan işletmemiz restoranımız ile birlikte hizmetinizdedir.

Motelimiz ; 16 odadan oluşmaktadır.Denize sıfır konumda olan işletmemizde geniş balkon, internet, otopark, çamaşır makinesi, plajda şezlong ve şemsiye mevcuttur.

Odalarda ; 3 yatak, wc, banyo, klima, 24 saat sıcak su, oda servisi, deniz manzaralı balkon bulunmaktadır.
Denize sıfır konumda olan restoranımız sizlere deniz ürünleri, zeytinyağlılar, ızgara çeşitleri, meze çeşitleri, özel hazırlanmış balık yemekleri ile hizmet vermektedir.Menü çeşitlerimiz aşağıdadır.

Kavun
Beyaz Peynir
Patlıcan Salatası
Semiz Otu
Zeytinyağlı Sarma
Patlıcan Soslu
Acılı Ezme
Haydari
Patlıcan Salatası
Amerikan Salatası Kalamar
Kalamar Izgara
Ahtapot Izgara
Kalamar tava
Tereyağlı Karides
Karides Güveç
Sigara Böreği
Kroket
Patlıcan Tava
Arnavut Ciğeri
Barbun
Çipura
Levrek
Pangıri
Mercan
Kalamar dolma
Lagos
Kuzu Şiş
Pirzola
Tavuk Şiş
Köfte

Bira
Rakı Çeşitleri
Şarap
Yabancı İçki Çeşitleri
Sıcak içecekler



Tekne turuna katılanlar yada yatlarıyla gelenlerin durmadan ve balık lokantalarına uğramadan geçemediği güzel bir koydur.Çıplak tepelerin yumuşak bir eğilimle denize kavuştuğu upuzun bir kumsal oluşturduğu kumsal boyunca ağaçlıklar içinde köy evlerinin ve yazlık evlerin sıralandığı limanda balıkçı tekneleriyle birlikte yatların demirlediği güzel bir yerdir. Datça'ya 23 km. uzaklıkta bulunan Palamutbükü koyu, küçük ve kendi halinde bir yer; çakıl ve kumdan oluşan uzunca bir sahili ve temiz bir denizi vardır. Denizde biraz uzakta küçük bir adası bulunuyor. Palamutbükü'nün içinde ufak bir tekne barınağı da mevcuttur. Knidos'a giden deniz turu tekneleri yazın burada yemek molası vermektedir.
Köyün içinde yapılaşma yasaklanmış ve bölge SİT alanı olarak belirlenmiştir.Palamutbükü'nden Knidos Antik Kenti'ne giden 13 km.lik bir yol vardır.


ULAŞIM:
Datça'ya ulaşmak artık eskisi kadar zor değildir.Bir zamanlar Marmaris-Datça arasında 372 viraj sayılırdı,son 10 yılda Marmaris-Datça yolu genişletildi ve rahat seyahat edilebilecek bir hale getirildi.Artık 372 virajlardan bazıları kaldırılmıştır.Yolun tamamı asfalt ve geniştir.Marmaris'e ulaştıktan sonra buradan her saat başı kalkan midibüslerle 1.5 saatte Datça'ya ulaşabilirsiniz. KARAYOLU:Datça-Marmaris arası karayolu 72 km 'dir.İzmir'e 350 kilometre uzaklıkta olan Datça'ya Marmaris'ten saat başı kalkan klimalı küçük otobüsler ile ulaşabilirsiniz.Ankara ve İstanbul'dan bir çok otobüs firması da Datça'ya sefer düzenliyor.Dörtyoldaki Datça-Knidos yol ayrımından devam ettiğiniz zaman yaklaşık olarak 20 km sonra Palamutbükü'ne ulaşırsınız.İstanbul-Datça:860 km,Ankara-Datça:830 km,Bodrum-Datça:245 km'dir DENİZYOLU:Cuma günleri İstanbul'dan kalkan İzmir-İstanbul feribotu ile gece istirahatı ve gemi keyfi yaparak İzmir'e,oradan da 3-4 saatte Datça'ya ulaşabilirsiniz.Haziran ve Ekim ayları arasında Bodrum-Datça Körmen Limanı arasında arabalı feribotlar sabah 9:00 ve 17:00'de karşılıklı iki yöne sefer düzenliyorlar.Feribota;karavan,motosiklet ve araba alınıyor.Dörtyoldaki Datça-Knidos yol ayrımından devam ettiğiniz zaman yaklaşık olarak 20 km sonra Palamutbükü'ne ulaşırsınız. HAVAYOLU:İstanbul ve Ankara'dan ve yurtdışından,Bodrum ve Dalaman hava alanlarına ulaşabilirsiniz.Dalaman Havaalanı ilçeye 170 km ve Marmaris'e kadar servis bulunabiliyor.Bodrum uçuşlarında da feribot saatlerine denk gelen uçaklar vardır.Dörtyoldaki Datça-Knidos yol ayrımından devam ettiğiniz zaman yaklaşık olarak 20 km sonra Palamutbükü'ne ulaşırsınız.

İletişim

Yetkili Özer ŞAHİN
GSM 0 532 492 77 50
Telefon 0 252 725 51 83 - 0 252 52 86
Faks
Email bademmotel@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.bademotel.com
Adres Palamutbükü-Datça
Şehir MUĞLA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri