Emek Pansiyon

  • Otel Pansiyon ve Clubler
  • Kemer/ANTALYA

Hakkımızda

Çıralı Emek Pansiyon web sitesine hoş geldiniz!


Pansiyonumuz 30 yatak kapastesine sahip olup üçü bungalov olmak üzere toplam 13 odaya sahiptir. İzole edilmiş klimalı odaları ile pansiyonumuz sizleri beklemektedir..Bahçemizde bulunan nar, limon, palmiye. zakkum veya japon eriği altındaki hamakta saatlerce uzanıp bu derin sessizlik ve yeşil cennet içerisinde ruhunuzu dinlendirebilirsiniz..

Kumsala uzaklığımız 100 m. olup pansiyonumuzun ön kısmı dev asırlık çam ağaçları ile kaplıdır...Çıralı'ya gelipte yöremizin o güzel enfes sebze yemeklerini annemiz Meryem hanımın elinden tatmadan gitmeyi düşünmüyorsunuz umarım..


Masanıza gelen her türlü meyve veya sebze hormonsuz ve doğal olarak yetiştirilmektedir.. Sabahları kahvaltıdaki ev yapımı reçeller, köy yumurtası, bal, tereyağı, süt ve bir çok şey ile kahvaltınız ve yemekleriniz tam bir ziyafete dönüşmektedir...
Odalarımız ikişer ve üçer kişilik olarak tasarlanmış olup istenildiği taktir de bir bebek yatağı koyabilmekteyiz..


Odalarımız 4000 m2 içine serpiştirilmiş 7 müstakil ahşap oda ve 8 normal odadan oluşmaktadır... Odalarımız dağ ve bahçe manzarasına sahip olup oda içersinde duş, wc, gardrop, split klima, saç kurutma ve mini bar özellikleriyle misafirlerimize evlerindeki konforu sunmaktadır...



Ücretsiz:
• Kablosuz internet bağlantısı.
• Bilgisayar kullanma olanağı
• Çay ve kahve
• Sahilde şezlong ve şemsiye
• Bisiklet ve çocuk selesi
• Bebek yatakları



İletişim

Yetkili Orhan EMEK
GSM 0 536 391 15 54
Telefon 0 242 825 70 32
Faks 0 242 825 72 10
Email orhan@emekpansiyon.com.tr
Resmi Web Sitesi www.emekpansiyon.com
Adres Pansiyonumuz Antalya’ya 80 km., Antalya havaalanına 90 km. mesafede. Antalya’dan Kaş istikametine kendi aracınızla 1,5 saatte pansiyonumuza ulaşabilirsiniz. Yada havaalanını kullanan misafirlerimiz, pansiyondan transfer talep edebilir. Kendi aracımız sizi havaalanında karşılayıp, yaklaşık 2 saat süren bir yolculuk sonrası direkt pansiyona ulaştırıyor.
» Arabayla

Antalya'dan batıya doğru ilerleyin. Tekirova'dan sonra, Çıralı (7 km) tabelasından güneye (sola) dönün. Antalya'dan Çıralı tabelasına kadar olan mesafe 73 km'dir.

» Otobüsle

Antalya-Kaş otobüsüne binin ve Çıralı yol ayrımında inmek istediğinizi söyleyin. Buraya kadar yolculuğunuz yaklaşık 1,5 saat sürecektir. Çıralı yol ayrımında bir taksi durağı var. Durakla Emek Pansiyon arası 7$ kadar tutar.


Çıralı
Şehir Kemer/ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri