Sermed İnşaat

  • Platinium Müşteriler
  • DİYARBAKIR

Hakkımızda

Diyarbakır’ın ilk sertifikalı doğalgaz firması olarak hep sorumlulugumuzun bilince hareket ettik. Sürekli kendini yenileyen ve sürekli kendi ile yarışan, sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek sektöre yön veren bölgenin önde gelen firmalarından biri olduk.

Diyarbakır’da ilk doğalgaz merkezi sistem uygulamasını yaptık. daha önce katı (kömür) yakıtlı olan kalorifer sisteminin dönüşüm işlemi yapılarak gaz yakıtlı kalorifer sistemi haline getirdik.

2012 yılında firmamız, inşaat malzemeleri, altyapı boruları ve banyo aksesuarları satışına odaklanmış bulunmaktadır. Firmamız ayrıca büyük sitelerin ve yeşil alanların peyzaj ve sulaması için müşterilerine destek sunmakta ve bu işlemler için malzeme satışı gerçekleştirmektedir.

Fırat Boru, Senkron Plastik, Cihan Armatür, Hm çalışkan, Besa Ayna, Yeşil Anadolu, Gama Plastik vs. firmaların bayiliğini alan firmamız ürün çeşitliliğini zenginleştirmektedir.

Sermed İnşaat olarak hep kaliteli hizmeti müşterilerimize sunduk kaliteden ödün vermeden müşteri memmuniyetini en üst deger olarak gördük. ve müşterilerimizin destegi ile hep ilklere imza attık.

*** HİZMETLERİMİZ ***

* İNŞAAT VE ALT YAPI MALZEMELERİ

* BANYO AKSESUARLARI

* PEYZAJ VE SULAMA

İletişim

Yetkili Ramazan DERTLİ
GSM 0 552 3147813
Telefon 0 412 2381381 / 82
Faks 0 412 23813 19
Email sermed@sermedins.com
Resmi Web Sitesi www.sermedins.com
Adres Peyas Mah. 242. Sok. Yazıcıoğlu Ap. Altı No: 34/ 6 Kayapınar
Şehir DİYARBAKIR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri