Atasoy Makina

  • Platinium Müşteriler
  • TRABZON

Hakkımızda

1993 yılından bu yana endüstriyel mutfak ve soğutma sanayi alanında faaliyet göstermekteyiz. 1997’den beri faaliyette olan iş elbiseleri tekstil grubu ve geçmişi 40 yıla dayanan hafriyat inşaat grubu, 2000 yılında Atasoy Makine, Tekstil ve İnşaat olmak üzere Atasoygroup şirketler grubu olarak faaliyetlerini günümüze kadar sürdürmektedir.

2004 yılında Ege Bölge Müdürlüğü satış mağazası Aydın merkezde kurulmuştur. 2005 yılında Bursa Balıklı Sanayide kurulan tesisimizle ve Trabzon’da üç ayrı kendimize ait merkez, yeni yapılan fabrikalarımızla ve showroom ile hizmetlerimiz devam etmektedir. 2008 Mayıs itibariyle ATASOY Georgia showroom Gürcistan başkenti Tiflis’te hizmet vermektedir.

2007 yılında CNC teknolojisi ile fason işlemeyle üretimi destekleyen firmamız Avrupa Birliği bölgesel kalkınma programındaki 600 firma içerisinde ilk 90 firma içerisinde Atasoygroup’un ilk projesi uygulanmıştır. Artık 2008 Kasım, Aralık itibariyle kendi tesisimizde tamamen CNC olmak üzere üretimlerimizle devam ediyor.

Firma kuruşundan bu yana zamanında üretim, uygun fiyat ve müşteri beklentilerini maksimum karşılayacak seviyede hareketimiz firma prensibi olmuştur. Bölgesel olarak sektörde bizden çok eski firmalar olmasına rağmen Atasoy ülke çapında kendinden söz ettirmeyi başarmıştır. Satış sonrası hizmetlerimizde ülkenin değişik yerlerinden servis hizmetlerimizin olması ve km sınırsız, servis elemanlarımızın bölge taramaları beraberinde, müşteri memnuiyetinin arkamızda en iyi destek olmasını sağlanmıştır.

Yurtdışı temsilcilerimiz ve 6 ülkeye ihracatlarımızla 2007 yılını %53 ihracat ile geride bırakmış bulunmaktayız. Her yıl büyük oranda artışlarla, yurtdışından ürünlerimiz ile ilgi talep büyümektedir. Firmamız TSE, TSEK Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik ve Uluslar arası Kalite Yönetim sistemi olan ISO 9000 belgelerine sahip olup, CE direktiflerine uygun imalat gerçekleştirmektedir.

Firmamız, endüstriyel mutfak cihazları ve ekipmanları, ( konveksiyonel fırınlar, kuzineler, griller 65.70.90’lık seri pişirme cihazları, çalışma tezgâhları, dolaplar, raflı davlumbazlar, self servis hatları, servis ve açık büfe üniteleri istifleme ve taşıma arabaları, bulaşıkhane üniteleri gıda işleme makineleri vb. ) ticari tip buzdolabı ve soğuk odaları ( tezgâh buzdolapları, pastane ve lokanta teşhir reyonları, depo tipi buzdolapları, salata bar, pizza hazırlık dolapları,taze muhafaza ve donmuş muhafaza soğuk odalar ) üretimlerini gerçekleştirmektedir.

Otel, restoran, pastane fırın, hastane, askeri tesis, yurt, okul gibi birçok kurum ve kuruluşun mutfak donanımları ile ilgili, ihtiyaçlarını projeden anahtar teslime kadar gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca technoven T4 dijital patisesi fırınlarımız ile Türkiye’de bil ilki gerçekleştirmiş bulunmaktayız ATASOY, TECHNOVEN ve ATİNOX tescilli markalarımız ile ülkenin her noktasına ulaşabilmekte, dünyada kendi mağaza ve distribütörlükleri ile bu güne siz değerli müşteri ile gelen firmamız Trabzon merkezi olup Bursa, Aydın ve Tiflis gibi yerlerde fabrika satış mağazalarımız mevcuttur.

Dünyada kullanılan son teknoloji olan CNC teknolojisi ile üretim yapmakta olup, Türkiye’nin lider firmaları arasındayız.

Bu vesile ile “mutfağımızın mimarı” sligonımız ile sektörümüzle ilgili her konuda cözüm olabileceğimizi bilgilerinize sunarız.

*** ÜRÜNLERİMİZ ***

* Pişirme Üniteleri

* Ticari Soğutucular

* Servis Hatları

* Bulaşıkhane

* Gıda İşleme Makineleri

* Hazırlık Üniteleri

* Taşıma ve Depolama

İletişim

Yetkili
GSM 0555 645 53 59
Telefon 0 462 341 52 68
Faks
Email atasoy@atasoygroup.com
Resmi Web Sitesi www.atasoygroup.com
Adres Sancak Mahallesi Şehit Osman Bayrak Caddesi 61250 YOMRA
Şehir TRABZON

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri