Mersin Efe Yangın

  • Platinium Müşteriler
  • MERSİN

Hakkımızda

MİSYONUMUZ
Efe yangın güvenlik sistemleri olarak; teknolojik ve kurumsal her türlü altyapımızı sürekli geliştirerek, uzman kadromuzla muşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru analiz ederek, ihtiyaca yönelik doğru egitim ve danışmanlık hizmetlerini uygun şartlarda vermeyi benimsemiş ve faaliyetlerimizle yangın ve güvenlik sektöründe yüksek standartlı, kaliteli hizmet vererek toplam kalite standardı oluşturmuş; gelişmeye açık, güvenilir ve sektörünün öncüsü bir firmayız.

VİZYONUMUZ
Firmamızın, sektörün öncüsü ve lideri olma durumunu muhafaza etmek ve uzman kadromuzun tecrübelerinden kaynaklanan saygınlığımızı sürdürmek, her türlü eğitim ve danışmanlık sonrası faaliyetlerimizde sektörün güven unsuru olma iddiamizi sürdürmek.

Müşterilerimizden gelen her türlü yangın ve güvenlik talepleri doğrultusunda gerçek anlamda ihtiyaca cevap verebilecek doğru yerde uygun ürün ve eğitim hizmetleri planlayarak ar-ge çalışmalarının altyapısını hazırlamak ihtiyaç duyulan her türlü yangın güvenligi ve danışmanlığı alanında muşterilerimize eksiksiz hizmet vermek.

Koşullara göre değişmeyen, dürüstlük anlayışımızla sürekli kendimizi geliştirmek. Muşterilerimizin haklarını koşulsuz ve herhangi bir karşılık gözetmeden ve beklentileri sürekli karşılamak teknolojinin ve çağın insanlara getirdiği bütün nimetlerden yararlanarak, yüzde yüz muşteri memnuniyeti ile; olası talepleri önceden kestirebilmek ve önlem alarak bu doğrultuda çalışmalar yürütmek EFE YANGIN GÜVENLİK SİSTEMLERİ olarak ana hedefimizdir.

*** HİZMETLERİMİZ ***

* İŞ GÜVENLİĞİ EKİPMANLARI

* İTFAİYE ARAÇ VE GEREÇLERİ

* ACİL ÇIKIŞ LEVHALARI

* PERSONEL İŞ KIYAFETLERİ

İletişim

Yetkili Hikmet DOĞAN
GSM 0 532 426 23 42
Telefon 0324 336 95 95
Faks
Email efe-mersin@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.efeyanginguvenlik.com
Adres ADRES: NUSRATİYE MAH.5003 SK.BOYRAZ APT.NO:11/A AKDENİZ
Şehir MERSİN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri