Bal-Pi Gıda San. Ve Tic.ltd.şti

  • Platinium Müşteriler
  • BURSA

Hakkımızda

BAL-Pİ GIDA 1995 yılında kurulmuştur ve o tarihten itibaren hızla gelişmektedir. Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesinde, en son teknolojiler kullanılarak inşaa edilen modern işletme tesislerinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Dünya ve ülkemiz nüfusunun artması, gıdaların tüketiminin çoğalması, dondurulmuş gıdaların saklanması, hijyenik koşullar, dünya ticaretinin globalleşmesi gibi bir çok konu ele alındığında işletmemizin doğru zamanda ve doğru konuda yapılandırıldığını emin adımlarla her geçen gün büyüyerek, geleceğe güvenle baktığımızı belirtmeliyiz.

Geleceğe güvenle bakmak için geçmişimizi unutmamalıyız. Bal-Pi Gıdayı oluşturan Sn. Nedim Balıkçılar ve Sn. Mehmet İhsan Başbalıkçı balıkçılık konusunda yüzyıllık geçmişe sahip Bursa Balıkçılık'ında sahipleridirler. 1900'lü yılların başında rahmetli Dedelerimiz Recep Ağa ve Mehmet Ağa balıkçılık mesleğine başlamışlar. Bursa ve çevresinde toptan balık ticareti yapmışlardır. O yıllarda dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu zor şartlarda ellerinden gelen gayreti göstererek, balıkçılık mesleğini sürdürmüşler ve oğulları İsmet Balıkçılar ve Recep Başbalıkçı'ya devretmişlerdir. 1959 yılında ülkemizde şirketler kanununun çıkmasıyla 1960 yılında babalarımız Bursa Balıkçılık kollektif şirketini kurmuşlardır. Rahmetli büyüklerimizi şükran ile anıyoruz. Bizlerde Bursa Balıkçılık kollektif şirketinde halen toptan balık ticareti faaliyetlerimizi şehrimiz ve ülkemiz genelinde sürdürmekteyiz.

Gerek kollektif şirket mevzuatının günümüz ticaretine uygun olmaması, gerekse gıda ve dış ticaret konusunda iştigal edebilmek için 1995 yılında Bal-Pi Gıda'yı kurmuş bulunmaktayız.

Rahmetli dedelerimizden ve babalarımızdan 3. kuşak olarak bize miras kalan ata mesleğimiz, şimdilerde 4. kuşak Yiğit Balıkçılar ve Mert Balıkçılar'ında katılımı ile gelecek nesillere de taşınmaktadır.

MİSYON

Misyonumuz, insan sağlığı için çok önemli olan su ürünlerini hijyenik koşullarda ve uluslararası kalite standartlarına uygun olarak hazırlayarak, en uygun fiyatla sunmaktır. Gururla bahsettiğimiz geçmişimizden, güvenli bir geleceğe Bal-Pi Gıda diyoruz.

VİZYON

Şirket olarak vizyonumuz balıkçılık sektöründeki engin tecrübemizi, titizliğimiz ve kalitemizle birleştirerek kendini sürekli yenileyen bir Dünya firması olmaktır.

Kalite Politikalarımız

Tamamen hijyenik koşullarda üretim yapan, üretimin her aşaması toplam kalite anlayışına uygun, doğaya ve tüketiciye saygılı, teknolojinin olanaklarından yararlanan kuruluş olma özelliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.

Ürünlerimizin var olan kalitesiyle yetinmeyecek, kalite düzeyini artırmak için üretimin her aşamasında çaba sarf edilecektir. Bu amaçla kalite yönetim sisteminin etkinliği sürekli artırılacak ve şartlara uygunluğu sağlanacaktır.

Yönetim, üretimdeki zincirler belirlenirken ürünlerimizin kalitesinde önemli rol oynayan gıda hijyeni ve güvenliği gibi faktörlerin ön planda tutulmasını benimsemiştir.

Kaliteyi sağlamada üretimde kullanılan hammadde ve katkı maddelerinin temininin çok önemli rol oynadığı sürekli göz önünde tutulmaktadır.

Yeni teknolojiler izlenecek, kaliteyi yükseltici olanlar en kısa zamanda sistem içerisine alınacaktır.

Kalite anlayışımızın son tüketiciye ulaşıncaya dek sürdürülmesi ve bu aşamadaki birimlerin tümünün eğitilmesi ana ilkelerimizden birisidir.

Çalışan personelin kalite politikaları ve amaçları doğrultusunda çalışmaları sağlanacak, bunun için gerekli eğitimleri verilecek ve personelin ürettikleri ile gurur duymaları sağlanacaktır.

Kuruluşumuzun genel kalite politikası ile yönetim kademelerinin kalite politikaları ayrı olarak belirlenmiştir. Bu politikaların birbiriyle uyumlu olmaları konusunda azami hassasiyet gösterilmiştir.

Politikamız, herkesin katılımı ile kalitenin sürekli olarak iyileştirilmesidir.

Kuruluşumuzun kalite politikaları üst yönetim tarafından taahhüt edilmiş olup, uygunluğu sürekli olarak gözden geçirilmekte ve kontrol edilmektedir.

“Kalite Politikamız” ın tüm personele duyurulması ve ulaştırılması sağlanmıştır.

Kalite politikamızla uyumlu sloganlar ve “Kalite Politikamız” başlıklı Genel Müdür imzalı yazı işyerlerinde uygun yerlere asılarak personelin kaliteye yönlendirilmesi amaçlanmıştır.

*** ÜRÜNLERİMİZ ***

* Taze Soğutulmuş Su Ürünleri

* Dondurulmuş Su Ürünleri

* Fleto Su Ürünleri

* Paketleme

İletişim

Yetkili Nedim BALIKÇILAR
GSM
Telefon 0 224 484 21 00 - 0 224 484 27 80
Faks 0 224 484 27 81
Email info@balpi.com.tr
Resmi Web Sitesi www.balpi.com.tr
Adres Hasanağa Org. San. Bölgesi No=37 Nilüfer/
Web:www.livari.com.tr
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri