Art İnşaat

  • Platinium Müşteriler
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Art İnşaat, günümüz mimarisinde üstün bir estetik sağlaması ve uzun ömürlü olması nedeniyle modern binaların yapımında tercih edilen granit, mermer ve suni taşların dış cephe mekanik montajını ve iç mekan döşeme işleri yapmaktadır. Deneyimli ekipleriyle kalitesinden ödün vermeyen bir anlayış ile aldığı işleri zamanında bitiren, konusunda önde gelen kuruluşlardan biridir.

Firmamız gerek yurt içinde gerekse yurt dışındaki büyük ve detaylı işlerin projelendirilmesi safhasından, taşların temin edilmesi ve montajına kadarki tüm safhalarda hassasiyetle çalışarak işverenlerine üst düzeyde memnuniyet sağlama odaklı çalışmaktadır.
Misyonumuz:
Dünya standartlarında gelişen inşaat teknolojilerine uygun doğal taş uygulamaları ve sözkonusu ürünlerin tedariğini gerçekleştirmek, toplumsal yaşama katkıda bulunan prestijli projelerin çözüm ortağı kulvarında önder bir firma olmak ve tecrübeli - eğitimli personeli ile kaliteli, aynı zamanda iş güvenliği konularında öncü, yarattığı müşteri memnuniyeti ile örnek bir kurum olmaktır. Türk Doğal taşlarının tüm dünyada tanınmasını, talep edilmesini, pırlanta değeri ile algılanmasında öncü rolü üstlenmektir.

Vizyonumuz:
Ülkemiz ve yakın coğrafyası için örnek iş ve yaşam alanları üreten ve bu özelliği ile gerek Türkiye'de gerekse yurt dışında öncelikle tercih edilen kurumların çözüm ortağı olarak rol almaktır. Diğer yandan ; İnşaat sektöründe verimlilik, kalite, iş ve çalışan güvenliği konularında doğal taş uygulama standartlarını belirleyen örnek bir firma olmaktır.

*** ÜRÜNLERİMİZ ***

* VİETNAM BEYAZ MERMER

* ONYX MERMER

* MERMER VE BLOK MERMER

* MERMER LEVHALARI

* CARRARA BEYAZ MERMER

* GRANİT

* TRAVERTEN

* KALESİNTERFLEX

* KOMPOZİT MERMER

* KALSİYUM KARBON (MERMER TOZU)

* ART BLUE MERMER

*** HİZMETLERİMİZ ***

* MERMER UYGULAMA ŞEKİLLERİ

* HARÇLI UYGULAMALAR

* MEKANİK SİSTEMLİ UYGULAMALAR

* YIĞMA DUVAR MEKANİK MONTAJ UYGULAMA

* RAYLI SİSTEM UYGULAMA

* KAPI , PENCERE , SÖVE VE DENİZLİK UYGULAMA

* METONARME DUVAR MEKANİK MONTAJ UYGULAMA

İletişim

Yetkili Filiz HÖKELEK
GSM 0 533 930 84 97
Telefon 0 216 384 98 56 - 68
Faks 0 216 384 99 48
Email info@art-insaat.com
Resmi Web Sitesi www.art-insaat.com
Adres Genel Müdürlük : Suyanı Sk. Yalı Apt. No:17/5 SUADİYE 34740
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri