Sentez Jeneratör

  • Platinium Müşteriler
  • İSTANBUL

Hakkımızda

SENTEZ JENERATÖR servisi olarak Jeneratör satışı, yedek parça satışı, jeneratör kiralama, servis ve bakım hizmetlerini yapmaktayız. Jeneratör sektöründe yetişmiş uzman personeli ile kaliteli, dürüst, güvenilir hizmet anlayışını yetkili servis kalitesinde sunmaktayız
Maliyet hesaplarının üst seviyeye çıktığı günümüzde jeneratör servis hizmetini kaliteden ödün vermeden, ekonomik ve en önemlisi müşteri memnuniyetini önplanda tutarak yapmaktayız. Çünkü en iyi reklam verilen güzel hizmettir.

Endüstriyel ve portatif tip her marka ve güçte jeneratörlerin elektriksel ve mekaniksel arıza tamiri, periyodik ve filtreli genel bakım, otomatik jeneratör pano tamiri ve imalatı, transfer pano tamiri ve imalatı, ses izolasyon kabini imalatı, tadilat ve montaj işleri, motor revizyonu, alternatör sarımı gibi her türlü işleriniz itina ile yapılmaktadır.

DİKKAT : Otomatik sistemli jeneratörler çalışmasalar dahi kontrol panelleri, akü şarj cihazları, motor bloğu suyu ısıtıcıları, şebeke transfer panoları sürekli olarak devrededir. Ve periyodik olarak kontrol edilmeleri gereklidir. Jeneratör setinden maksimum verim almanız ve enerji kesintisinde jeneratörden yararlanmanız için periyodik bakımlarını ve filtreli genel bakımlarını zamanında yaptırınız.

*** HİZMETLERİMİZ ***

* ARIZA SERVİS

* ÖZEL SERVİS

* PERİYODİK BAKIM

* BAKIM HİZMETLERİ

* YEDEK PARÇA GARANTİ

İletişim

Yetkili Şaban GÜRKAN
GSM 0 536 701 05 78
Telefon 0 212 494 39 96
Faks
Email bilgi@sentezjenerator.com/
Resmi Web Sitesi www.sentezjenerator.com/
Adres Akif Mah. İnönü Cad. No: 34 / A İkitelli
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri